Φλερτ στον αέρα με την Virgin Air! (ΒΙΝΤΕO)

Είσαι στο αεροπλάνο και βλέπεις μια όμορφη γυναίκα..πώς θα κερδίσεις το ενδιαφέρον της; Η αεροπορική εταιρεία Virgin Air σού δίνει πλέον την δυνατότητα με το νέο σύστημα seat to seat να διανθίσεις την πτήση σου με ευχάριστη παρέα. Στα αεροπλάνα της Virgin

Air θα μπορείτε πλέον να κερνάτε ποτά άλλους επιβάτες ή ακόμα και να τους στέλνετε μήνυμα στην θέση που κάθονται!

Σύμφωνα με μια έρευνα του 2011 που είχε διεξάγει η εταιρεία, το 45% των επιβατών φλερτάρουν εν πτήση ενώ το 8% έχει δημιουργήσει σχέση με άτομο που γνώρισαν κατά την διάρκεια αεροπορικού ταξιδιού. «Οι πιθανότητες να βγεις από το αεροπλάνο έχοντας κάποιον/κάποια στο πλευρό σου είναι τουλάχιστον 50%». Αυτό υπόσχεται ο ιδρυτής του Virgin Group, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, διαφημίζοντας την νέα υπηρεσία με τίτλο «Sir Richard Branson’s Guide to Getting Lucky”.

Η νέα υπηρεσία θα είναι στην ουσία ένα σύστημα παραγγελιών που από το μενού θα μπορείτε να ζητήσετε ότι υπάρχει διαθέσιμο. Θα μπορεί κάποιος να δει που κάθεται ο ευσεβής του πόθος και αφού τσεκάρει το που κάθεται θα μπορεί να κεράσει από ποτό μέχρι να «βγει» για φαγητό. Με την υπηρεσία digital seat map θα μπορείτε να δείτε σε ποια θέση ακριβώς κάθεται το άτομο που θέλετε να κεράσετε, ενώ θα μπορείτε να συνεχίσετε το φλερτ στέλνοντας μηνύματα μέσα από το in-flight texting system.

Keywords
Τυχαία Θέματα