Ο Μανώλης, οι ανίκανοι, οι ψεύτες και οι Μαυρογιαλούροι!

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Γιάννης Μανώλης με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση και την μείωση της ανεργίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Τσιμπιόταν για να πιστέψουν στα μάτια και τα αυτιά τους οι Έλληνες πολίτες όταν άκουγαν και έβλεπαν τον πρωθυπουργό σε εθνικό δίκτυο να δηλώνει ότι η ανεργία, με βάση τα στοιχεία του υπουργού Εργασίας, φρενάρει και μειώνεται.
Δηλαδή τί υπονοεί ο κ. Σαμαράς, ότι ο ΟΑΕΔ

και η Eurostat αντιπολιτεύονται και υπονομεύουν το έργο της κυβέρνησης; Αμφισβητεί τα στοιχεία που ελέγχονται και εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Μήπως πιστεύει ότι η ανεργία θα μειωθεί επειδή θα καταργηθούν από την Βουλή με νόμο οι δικαστικές αποφάσεις που προστατεύουν, από αυθαίρετες απολύσεις, κυρίως τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα; Ή μήπως η επίσκεψη του μαζί με τον Βενιζέλο στο Ζευγολατιό, που θυμίζει τον Παττακό με το μυστρί και τον Μαυρογιαλούρο , θα εξαφανίσει την ανεργία;
Έως σήμερα, γνωρίζαμε ότι η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση ήταν αποτελέσματα της ανικανότητας των τελευταίων κυβερνήσεων. Σήμερα, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι ενσυνείδητα ψεύτες, υποκριτές και «Μαυρογιαλούροι» και κατά συνέπεια επικίνδυνοι για τον τόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα