«Έπρεπε να χειρουργηθεί η Σταμάτη»

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πάρει εξιτήριο η Βίκυ Σταμάτη η οποία υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα!

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Αναστάσιο Θάνο και με όσα αναφέρει στην εφημερίδα «Real News» η Βίκυ Τσοχατζοπούλου «υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από χειρουργούς μαστού και πλαστικούς χειρουργούς, αφού της διαγνώστηκε επώδυνη ινοκυστική μαστοπάθεια. Η μετεγχειρητική της πορεία είναι ικανοποιητική, ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο λίγες ημέρες ακόμα, καθώς

χρειάζονται αλλαγές τα τραύματα. Η επέμβαση ήταν απαραίτητη και αποφασίστηκε κατόπιν σύσκεψης του ιατρικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετείχαν οκτώ ιατροί και πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία μου τέσσερις ημέρες πριν από το χειρουργείο. Όλοι οι συμμετέχοντες γιατροί έκριναν ότι η επέμβαση έπρεπε να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

Πάντως παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Βίκυ Σταμάτη ο εισαγγελέας στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο, πρότεινε την απόρριψη του αιτήματός αποφυλάκισης που έχει υποβάλει η κ.Σταμάτη επικαλούμενη την κατάσταση της υγείας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα