Γοργόνες αρχίζουν να κάνουν γνωστή την ύπαρξη τους… καταρρέουν όσα ξέραμε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριος πόλεμος επικρατεί ανάμεσα σε Επιστήμη και Μυθολογία για το θέμα της ύπαρξης γοργόνων. Τελικά υπάρχουν ή όχι; Ως τώρα ξέραμε πως πρόκειται για πλάσματα της φαντασίας βγαλμένα από την Ελληνική Μυθολογία με ποιο γνωστή περίπτωση αυτή της αδερφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ωστόσο σύγχρονοι εξερευνητές των βυθών διαβεβαιώνουν ότι το παράξενο αυτό πλάσμα δεν υπάρχει αφού πουθενά και σε καμιά θάλασσα στο κόσμο δεν έχει εντοπιστεί….

Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πούμε ότι γοργόνες υπάρχουν και να διαψεύσουμε ολόκληρη επιστήμη αν και κάποια βίντεο

που είδαν το φως της δημοσιότητας από το animal planet βάλουν ευθέως κατά των όσων επίσημα υποστηρίζουν οι ερευνητές και μας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα καθώς δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί η αυθεντικότητα των εν λόγο βίντεο.

Πάντως αν τελικά τα μυθικά πλάσματα υπάρχουν τότε δεν έχουν καμία σχέση με τις πανέμορφες παρουσίες που ως τώρα έχουμε στο μυαλό μας, ούτε είναι και γλυκόφωνες αλλά μάλλον ποιο πολύ θυμίζουν σκηνές από θρίλερ.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας από τα βίντεο που παραθέτουμε και που μετά την μετάδοση τους από σχετική εκπομπή του animal planet κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έναν πιτσιρικά ο οποίος έχει εντοπίσει μια «νεκρή» (όπως νόμιζε) γοργόνα και πιθανώς έχει καλέσει και έναν φίλο του ως κάμεραμαν! Μόλις φτάνουν στην Γοργόνα, εκείνη ξαφνικά ζωντανεύει και ορμάει στον έναν πιτσιρικά με τέτοιο τρόπο, που θυμίζει ταινία τρόμου! Εκείνος μαζί με τον φίλο του, όπως ήταν φυσικό, το “έβαλαν στα πόδια” μιας και θα τους κυνηγούσε το (χωρίς πόδια) ψάρι και δεν επέστρεψαν ποτέ στο ίδιο μέρος , αφήνοντας μας στην περιέργεια, για το τι απέγινε η … κακιά γοργόνα. Το παράξενο είναι ότι οι πιτσιρικάδες πιθανότατα να ήταν… μουγκοί αφού από ότι φαίνεται και στο βίντεο ακούγονται όλα, (πουλιά, ουρλιαχτό «γλυκιάς» γοργόνας, θάλασσα, περπάτημα, αέρας …κτλ) εκτός από τους δυο …τρομοκρατημένους! Μάλλον τους «κόπηκε» ή μιλιά!

Στο δεύτερο βίντεο τα πράγματα είναι περισσότερο αληθοφανή και έχουμε και τρία νέα στοιχεία για τις δυνατότητες των γοργόνων. Οι γοργόνες, εάν δεν το ξέρατε, φημίζονται για την απίστευτη όραση τους (έξω από το νερό), την φανταστική ακοή τους και την stealth βουτιά τους. Στο βίντεο, ο ένας εκ των δυο φίλων προσπαθεί να ζουμάρει, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της βιντεοκάμερας του, όμως για «κακή τους τύχη» εκείνη, μέσα από την βουή των κυμάτων, τους ακούει και …ξαφνιάζετε ,την στιγμή όμως που δεν μιλάνε και αναγνωρίζει την απειλή από μέτρα μακριά σαλτάροντας μέσα στο νερό, εκτοξεύοντας κύμα-βουτιάς μόνο από την αριστερή μεριά. Κρίμα! Πάλι χάσαμε το καλύτερο!!! Φανταστείτε την όραση που έχουν και μέσα στο νερό… Φυσικά ο κάμεραμαν δεν παραλείπει να «διαφημίζει» και το πρόσωπο του φίλου του, το οποίο ίσως και να το θεωρούσε το ίδιο ενδιαφέρον!!!

Για το αν τελικά υπάρχουν ή όχι γοργόνες τα συμπεράσματα δικά σας……

Keywords
Τυχαία Θέματα