Επίθεση Στουρνάρα σε ΣΥΡΙΖΑ : «Είστε σε πλήρη σύγχυση»

Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας απο το βήμα της Βουλής, λέγοντας:
«Υπάρχει ελπίδα, υπάρχουν υπεύθυνες δυνάμεις, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ.

Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι προτείνει; Δεν έχω πάρει απάντηση εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχετε αποφασίσει τι θέλετε. Είστε σε πλήρη σύγχυση».

Ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει την θέση της και πρόσθεσε: «Δύο φίλοι μου δημοσίευσαν άρθρο στους «NYT» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιμνημονιακό, φιλοαμερικανικό κόμμα και μόνο μια συνιστώσα αντέδρασε. Οι δύο φίλοι μου δεν ξέρουν τι λένε όμως και εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε».

Τόνισε δε ότι «οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις έδειξαν ότι η ανάπτυξη εξαρτάται από την πολιτική σταθερότητα. Η προσφυγή σε εκλογές θα έθετε σε κίνδυνο κάθε προσπάθεια να βγει η χώρα από την ύφεση» ενώ ξεκαθάρισε ότι «είναι ειλημμένη απόφαση να βαδίσουμε έως το τέλος της διαδρομής. Η χώρα θα ανταποκριθεί στους δημοσιονομικούς της στόχους» . Τέλος, για τις εξελίξεις με τους εργαζομένους της ΕΡΤ είπε ότι «την περασμένη Παρασκευή καταβλήθηκαν δύο μισθοί ως πρώτη δόση της συνολικής αποζημίωσης. Όταν θα έχουμε πρόσβαση στα συνολικά στοιχεία θα γίνει κανονικά η καταβολή. Ο αρμόδιος υφυπουργός έχει αναλάβει την υλοποίηση της συμφωνίας των δύο αρχηγών με την δική μου βοήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα