Έκκληση της διάσημης σοπράνο Θεοδωρίδου για την άρρωστη αδελφή της

Έκκληση προς όλους τους φίλους τους απηύθυναν η Σόνια Θεοδωρίδου και ο Θεόδωρος Ορφανίδης. Η μεγάλη μας σοπράνο και ο μαέστρος παρακάλεσαν τους φίλους τους στο facebook να στείλουν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται για 4η μέρα σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή της σοπράνο, διάφορα υλικά αντί για γλυκά η λουλούδια.

Η

έκκληση μέσω της σελίδας τους στο facebook, είναι χαρακτηριστική για την άθλια εικόνα στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Διαβάστε την:
Παράκληση σε όλους τους φίλους μας.
Παρακαλούμε αντί για λουλούδια και γλυκά για την Μαρία, κάντε δωρεά τα ακόλουθα υλικά τα οποία και απολείπουν απο την Νευροχειρουργική Κλινική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Γάζες Fucidin
Γάντια μιάς Χρήσης
Υποσέντονα
Πάνες για Ενήλικες ( Μεγάλο Μέγεθος )
Χαρτοβάμβακα
Χαρτί Κουζίνας
Μάσκες με λάστιχο
Στείλτε τα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης -
Νευροχειρουργική Κλινική, με την ένδειξη / Φίλοι της Μαρίας Θεοδωρίδου.
Σας ευχαριστούμε θερμά,
Σόνια – Θεόδωρος.

Με δηλώσεις τους στο ΚΙΛΚΙΣ24, οι δυο καλλιτέχνες εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους Κιλκισιώτες που συμμετείχαν με ξεχωριστή θέρμη κι αγάπη στη μεγάλη συναυλία της περασμένης Παρασκευής, καθώς και σ` όλους όσους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και στέλνουν τις ευχές τους για ανάρρωση της Μαρίας Θεοδωρίδου.
«Νομίζω ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος απ` το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε», μας είπε ο κ. Ορφανίδης, ενώ ο η κ. Θεοδωρίδου κατέθεσε την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που εισέπραξε απ` τους θεατές και όλους τους Κιλκισιώτες τις μέρες που παρέμεινε στη πόλη.
Και οι δυο ανανεώνουν το ραντεβού τους μαζί μας για του χρόνου, μ` ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι, που θα παρουσιάσουν μ` αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων απ` το θάνατό του.
Στο μεταξύ, Σόνια Θεοδωρίδου και Θεόδωρος Ορφανίδης, με τη σύμπραξη αυτή τη φορά ενός άλλου σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή, του Γεράσιμου Ανδρεάτου, ετοιμάζονται για μια ακόμα μεγάλη συναυλία στη γειτονιά μας: Με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών, το ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών και η Human Voice του Θ. Ορφανίδη, παρουσιάζουν μια πανηγυρική συναυλία στο θέατρο του ΤΕΙ Σερρών, το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα