Επίθεση Μαρκόπουλου σε Κεδίκογλου για Siemens

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος αποκάλεσε τον πρώτο αδιάβαστο και ανενημέρωτο σχετικά με την υπόθεση της Siemens και συγκεκριμένα τον κ. Καρακώστα.

«Άφαντος ο αδιάβαστος, ανενημέρωτος και απληροφόρητος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος  Κεδίκογλου.

Διότι αν είχε μελετήσει το φάκελο της εξεταστικής για τη Siemens, θα γνώριζε με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν σ’ αυτόν ότι ο κ. Καράκωστας είχε εγγραφή πληρωμής για τις υπηρεσίες του στο σύστημα της εταιρείας» τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος.

Σχετικά με όσα υποστήριξε σε δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου, ο γραμματέας των Ανεξάρτητων ελλήνων σημείωσε ότι «Στοιχειοθετούν ζήτημα αξιοπιστίας του κυβερνητικού εκπροσώπου που είπε ψέματα, διότι οι κύριοι Χριστοφοράκος και Καράκωστας, συνυπήρχαν για τουλάχιστον 8 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 1998 που ανέλαβε ο κος Χριστοφοράκος.  Αυτό έγινε αφού η Siemens υπέγραψε προγραμματικές συμφωνίες, χωρίς διαγωνισμό με ΟΤΕ, ΟΣΕ και άλλους φορείς του Δημοσίου.

Ποιος ήταν νομικός σύμβουλος τότε για αυτές τις συμφωνίες με τη Siemens; Ας απαντήσει ο κ. Σίμος  Κεδίκογλου για αυτό και στη συνέχεια να μας ενημερώσει αν είναι ηθικά και πολιτικά ορθό να συμβουλεύει νομικά τον Πρωθυπουργό, ο άνθρωπος ο οποίος συμβούλευε την εταιρεία που αποδεδειγμένα έβλαψε το ελληνικό δημόσιο και εξευτέλισε τους θεσμούς..»

Keywords
Τυχαία Θέματα