Εντυπωσίασαν τον Σέρβο οι Ειδικές Δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

Έτοιμοι για όλα, με πλωτά και εναέρια μέσα, και πάνω απ’ όλα υψηλό ηθικό είναι στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και με τα ίδια του τα μάτια ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας κ. Nebojsa Rodic που βρέθηκε στο ΚΕΕΔ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Μανωλά και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Θανάση Δαβάκη.

Οι φωτογραφίες άλλωστε που κοινοποίησε το ΓΕΣ από την άσκηση που παρακολούθησαν οι επίσημοι είναι χαρακτηριστικές. Ο Σέρβος ΥΠΑΜ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί

χθες και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, σε μια συνάντηση που έχει τύχει ευρείας δημοσιότητας στην Σερβία, με τους δύο Υπουργούς να τονίζουν τους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών.

Ο Σέρβος Υπουργός σημείωσε μάλιστα πως ζητά να γίνει γνωστή η χριστιανική αφοσίωση της Δημοκρατίας της Σερβίας στη μνήμη των 358 Ελλήνων στρατιωτών που έχουν ενταφιαστεί στην πόλη Πίλοτ ενώ με την σειρά του ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε πως οι σχέσεις τον δυο χωρών βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, στο σεβασμό, στην αλληλεγγύη και στη φιλία.

Κώστας Αττίας

The post Εντυπωσίασαν τον Σέρβο οι Ειδικές Δυνάμεις (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα