Το τραπέζι του Βενιζέλου στο «Αυγό του κόκκορα»

Όπως τελευταία συνηθίζεται στο ΠΑΣΟΚ κάθε δέκα πέντε ημέρες , στελέχη του κ. Βενιζέλου διοργανώνουν δείπνο με στελέχη που κινούνται στο κοινωνικό και συνδικαλιστικό χώρο. Είχε προηγηθεί ανάλογη εκδήλωση με συνδικαλιστές, εργαζόμενους στον τραπεζικό χώρο και τώρα χθες βράδυ με στελέχη διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του

ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Ελιάς και της κεντροαριστεράς και ζήτησε να υπάρξει συσπείρωση ενόψει των διπλών εκλογών. Αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών ενώ σε ό,τι αφορά το θέμα της λειτουργίας των νοσοκομείων τους είπε ό,τι το ΠΑΣΟΚ ανέκαθεν ήταν πάντα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία των πολιτών , τους ζήτησε να εξυπηρετούν υποθέσεις ανθρώπων που επισκέπτονται νοσοκομεία και είναι ανασφάλιστοι ενώ παράλληλα τους εξήγησε και τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και γι αυτό όπως τόνισε γίνονται οι αλλαγές που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο στον ΕΟΠΥΥ.

Συμπτωματικά στο ίδιο εστιατόριο ήταν σε παρακείμενα τραπέζια ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας και μια παρέα νέων παιδιών σε άλλο τραπέζι που ζήτησαν από τον κ. Βενιζέλο να φωτογραφηθεί μαζί τους.

The post Το τραπέζι του Βενιζέλου στο «Αυγό του κόκκορα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα