Ελεύθεροι αφέθηκαν για τη «βουτιά» του 19 χρονου από το τρόλεϊ

Ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν σε βάρος τους κατηγορίες αφέθηκαν μετά την εμφάνισή τους ενώπιον του εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ από το οποίο έκανε χθες βράδυ «βουτιά θανάτου» ένας 19χρονος στο Περιστέρι, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 19χρονος φέρεται ότι στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει από την πόρτα ενώ το τρόλεϊ βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του κατά την πτώση του.

Ειδικότερα, ο νεαρός φέρεται να πάτησε το κουμπί

κινδύνου, με αποτέλεσμα να ανοίξει η πόρτα και το όχημα να επιβραδύνει, όπως είναι αυτόματα προγραμματισμένο, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να πηδήξει έξω, να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί από την Τροχαία Περιστερίου το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, καθώς από δυο μαρτυρίες που υπάρχουν στη δικογραφία δεν προκύπτει ο ελεγκτής ή ο οδηγός να έσπρωξαν τον νεαρό.

Ο εισαγγελέας πάντως ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο, καθώς και να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις από τους γονείς του θύματος και τους αυτόπτες μάρτυρες και να κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα