Οι χαλαρές στιγμές του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία… (ΦΩΤΟ)

Τις λίγες στιγμές ξεκούρασης στην αγαπημένη του Μεσσηνία και την περιοχή της Πύλου απολαμβάνει ο Πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς αύριο θα προσκυνήσει την χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας συμμετέχοντας στον κατανυκτικό εορτασμό του Πάσχα του 15Αύγουστου.

Σύμφωνα με το best.gr, στο φωτογραφικό στιγμιότυπο τον βλέπουμε με κάποιους φίλους σε χαλαρές στιγμές – όσο αυτό είναι δυνατόν αφού βρίσκεται συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με Αθήνα

για τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν – σε κάποια από τις μικρές αποδράσεις που κάνει από το ξενοδοχείο “Καραλής” όπου και διαμένει στην Πύλο.

Στην επίσκεψη αυτή παρευρίσκονταν και φίλοι εκτός Μεσσηνίας του Αντώνη Σαμαρά τους οποίους ξενάγησε στην φανταστική αυτή περιοχή.Μετά την ξενάγηση, ο πρωθυπουργός έκανε το τραπέζι στους φίλους του, στην ταβέρνα της περιοχής, “Καταρράκτες” χωρίς όμως να σταματήσει να δίνει λύσεις εκτός των άλλων και σε προβλήματα της Μεσσηνίας.Συγκεκριμένα όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον δήμαρχο Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλο προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα του Δήμου.

Ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή πρόκειται να δώσει το παρόν στην ειδική τελετή που συνδιοργανώνεται από το δήμο Πύλου – Νέστορος και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των εν Αθήναις Πυλίων “Το Ναυαρίνο” πραγματοποιώντας τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής στήλης – αφιερώματος στον Πύλιο ναυτικό, Βελισσάριο Καραβία, ο οποίος έσωσε τη ζωή 29 ναυτικών από το φλεγόμενο δεξαμενόπολοιο IRENES SERENADE, στις 23 Φεβρουαρίου 1980, στο λιμάνι της Πύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα