Είχε το ίδιο του το χέρι κολλημένο στον αστράγαλο για έναν μήνα! (ΠΡΟΣΟΧΗ – σκληρές ΦΩΤΟ)

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο νεαρός Xiao Wei από την Κίνα, αναγκάστηκε να ζήσει για έναν ολόκληρο μήνα με το… ίδιο του το χέρι κολλημένο στον αστράγαλο! Ο λόγος, ήταν ότι ο άτυχος Xiao, χειριστής μηχανημάτων σε οικοδομές, από μια απροσεξία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε πολλά σημεία του κορμιού του και ακρωτηρίασε το χέρι του! Αφού τον απεγκλώβισαν και τον έσωσαν, οι συνάδελφοί του, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Οι γιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και δεν μπορούσαν να δώσουν προτεραιότητα στο αποκομμένο άκρο! Όχι μόνο κρινόταν η ζωή του

νεαρού εργάτη, αλλά έπρεπε πρώτα να καθαριστεί καλά το σημείο της… αποκοπής, προτού να επανατοποθετηθεί το χέρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο μοναδικός τρόπος για να μη «νεκρώσει» το χέρι, ήταν να «προσκολληθεί» στο πόδι του για να αιματώνεται! Έναν ολόκληρο μήνα μετά, ο νεαρός χειρουργήθηκε για να επανέλθει το άκρο στη φυσική του θέση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σταδιακά θα επανέλθει κανονικά στις λειτουργίες του.

The post Είχε το ίδιο του το χέρι κολλημένο στον αστράγαλο για έναν μήνα! (ΠΡΟΣΟΧΗ – σκληρές ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα