Μαλλί με μαλλί ο Άδωνις με τη Μαλλιώρη!

Του Γιάννη Ντάσκα

Την παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ και γνωστής ως στενής φίλης του ζεύγους Λαλιώτη(έστω τότε που το ζεύγος ήταν στα πολύ πάνω του…) Μένης Μαλλιώρη ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αιτία την κακοδιαχείριση και τη μαύρη τρύπα στα οικονομικά του πολύπαθου οργανισμού στον οποίο χιλιάδες παιδιά ανεβαίνουν Γολγοθά και μερικοί εδώ και χρόνια βρήκαν «μπίζνα»…

Δεν αναφερόμαστε

προσωπικά στην κ. Μαλλιώρη ως προς την κακοδιαχείριση αλλά αποτελούσε πρόκληση η επανατοποθέτησή της στη θέση αυτή στην οποία είχε υπηρετήσει και κατά το παρελθόν και μάλιστα σε εκείνη την εποχή του κρατικού ξεσαλώματος δηλαδή 1997-2000.

Δεν έγινε γνωστό το ακριβές ποσό της μαύρης τρύπας αλλά την παραίτηση της κ. Μαλλιώρη είχε ζητήσει ουσιαστικά πριν 10 ημέρες ο Σταύρος Θεοδωράκης στα ΝΕΑ.

Εκεί την είχε φιλοξενήσει σε μια συνέντευξη, η οποία παραδόξως ήταν πολύ καλή αφού την στρίμωξε πολύ και ουσιαστικά.

Την ανάγκασε να ομολογήσει τον σημερινό Γολγοθά λέγοντας ότι μπορεί να περιμένουν τη σειρά τους για περίθαλψη(μεθαδόνη κλπ) και …3,5 χρόνια αν και η ίδια είχε υποσχεθεί (το επεσήμανε αυτό ο Στ. Θεοδωράκης…) ότι η αναμονή θα ήταν παρελθόν.

Της μίλησε ακόμα για μαύρη τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και εκείνη έδειξε…πίσω της απαντώντας ότι εκείνη δεν την βαρύνει η κακοδιαχείριση αλλά αυτή βαρύνει άλλους.

Ο ΟΚΑΝΑ είναι απολύτως απαραίτητος για την βοήθεια των χιλιάδων παιδιών που πέφτουν στην μαύρη τρύπα των ναρκωτικών. Αλλά υπάρχουν ενδείξεις για μεγάλο πλουτισμό διαφόρων κατά το παρελθόν με διαφόρους τρόπους.

Η μεθαδόνη είναι υποκατάστατο για τους χρήστες και κανονικά θα έπρεπε να χορηγείται με ιατρικές εξετάσεις, συνταγές κλπ αλλά αμέσως αυτό δεν γίνεται. Η αναμονή τόσων ετών σημαίνει και θάνατο για τα παιδιά και μίζες από γονείς για να μην πεθάνουν τα παιδιά τους με χειρότερο τρόπο. Στις φυλακές, επειδή οι μίζες δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα ακόμα δεν έχει αρχίσει τέτοιο πρόγραμμα.

Η Μ. Μαλλιώρη πάντως κατηγόρησε την υφυπουργό Ζέττα Μακρή και περίπου αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνη(η Μαλλιώρη) είναι η έντιμη που θέλει διαγωνισμό αδιάβλητο και η υφυπουργός ουσιαστικά ανάθεση προμήθειας…

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά γι’ αυτό το τόσο σοβαρό θέμα και ούτε είπε στη συνέντευξη της παρότι αναφέρθηκε το θέμα ότι θα πήγαινε στον Εισαγγελέα, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Και έτσι σκέπτεται κανείς αντίστροφα…

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις αφού έχει εμπλακεί στην υπόθεση και ο Επιθεωρητής Δημ. Διοίκησης Λ.Ρακιντζής…

The post Μαλλί με μαλλί ο Άδωνις με τη Μαλλιώρη! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα