Δύο νέες απολογίες για την υπόθεση Άκη

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου επισκέφτηκαν την Τετάρτη το γραφείο του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή για να απολογηθούν.

Πρώτη στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε η δικηγόρος Ταλίτα – Μαρία Τσεκούρα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.
Η κ. Τσεκούρα εμφανίζεται ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας NOBILIS από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο στην Ακρόπολη.

Κατά τις δικαστικές αρχές πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Στην συνέχεια στο γραφείο του κ. Μάλλη εμφανίστηκε ο Φώτης Αρβανίτης, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε εμπλακεί σε αγοραπωλησίες επίμαχων ακινήτων που κατέληξαν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ο κ. Αρβανίτης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 40.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει μάρτυρες, που έχουν προταθεί από τους κατηγορουμένους και αφού κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο Νίκος Ζήγρας, θα περατωθεί η ανάκριση.
Να σημειωθεί πάντως ότι μέχρι και το τέλος του μήνα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι ανακρίσεις όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα