Ομαδική ανταρσία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Νέα φωτιά πήρε σήμερα ο κυβερνητικός συνασπισμός καθώς σύσσωμοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αντέδρασαν εντονότατα στην τροπολογία του υπουργού Εργασίας που προέβλεπε την κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών, υπέρ των Οργανισμών Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) και Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), με αποτέλεσμα ο Γ. Βρούτσης να αναγκαστεί να την αποσύρει.

Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι οι βουλευτές των δύο κομμάτων παρακινήθηκαν

και από πολλούς  Νεοδημοκράτες οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να περάσει το συγκεκριμένο νομοθέτημα και μάλιστα  ορισμένοι από αυτούς είχαν ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες και τον πρωθυπουργό αλλά και τον υπουργό Εργασίας. «Τί πάτε να κάνετε; Να μη μας ψηφίσει ξανά ούτε ένας εργαζόμενος;Το κόστος του μέτρου είναι μόλις 240 εκατ ευρώ ετησίως και αφορά το σύνολο του κόσμου της εργασίας» επεσήμαναν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάργηση των δύο οργανισμών είχε αποφασιστεί από τον Βενιζέλο , ως υπουργό Οικονομικών ο  οποίος δεν μπορούσε να διαφωνήσει  σήμερα αφού του … έστειλαν τις υπογραφές που είχε βάλει φαρδιά πλατιά κάτω από τους νόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα