Δωρεάν διανομή λαχανικών από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών στον Περισσό

Για μια ακόμη δωρεάν διανομή λαχανικών ετοιμάζονται σήμερα Σάββατο οι παραγωγοί λαϊκών αγορών, οι οποίοι επέλεξαν τον Περισσό και συγκεκριμένα την οδό Σαλαμίνος ως ως σημείο διανομής που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.

Στόχος τους αυτή τη φορά είναι να διανείμουν 200 τόνους δωρεάν τροφίμων, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την απεργία τους, καθώς διαμαρτύρονται για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές.

Όπως έχουν ανακοινώσει

οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών τη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε μεγάλο συλλαλητήριο μπροστά από τη Βουλή, με το ραντεβού να έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Οι προηγούμενες δύο διανομές δωρεάν τροφίμων έγιναν την περασμένη Τετάρτη, στον Κολωνό, και ανήμερα Πρωτομαγιά στα διόδια των Αφιδνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τους τονίζεται ότι «Οι Λαϊκές Αγορές είναι το τελευταίο καταφύγιο της λαϊκής οικογένειας και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο για χάρη των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων. Ο αγώνας μας είναι αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα».

The post Δωρεάν διανομή λαχανικών από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών στον Περισσό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα