«Δημοσιογραφάρες τα παίρνουν και υποκρίνονται…»

Του Γιάννη Ντάσκα

Διαβάστε με προσοχή τα λόγια που ακολουθούν και ανήκουν στον γνωστό δημοσιογράφο Σταμάτη Μαλέλη. Με μεγάλη προσοχή:

«Σιχαίνομαι τις υπόγειες διαδρομές. Σιχαίνομαι τους δημοσιογράφους που τα παίρνουν. Και δεν είναι λίγοι. Έχουν γίνει πλούσιοι με καταθέσεις στην Ελβετία, ενώ παράλληλα πουλάνε αντιμνημόνιο και μαγκιά. Επίσης, σιχαίνομαι όλους αυτούς τους δημοσιογράφους-επιχειρηματίες, που βάζουν πρώτα τις επιχειρήσεις τους και μετά τη δημοσιογραφία και όσους χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους. Η άποψή μου είναι πως πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς. Κάνουν

παραδημοσιογραφία. Δημοσιογραφία με βιλάρες δεν γίνεται! Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι ήταν μέρος του πάρτι που έγινε στην Ελλάδα και έπαιξαν με τις δύο πιο ανίκανες κυβερνήσεις που έχει γνωρίσει ο τόπος, την κυβέρνηση Καραμανλή και την κυβέρνηση Παπανδρέου, που διέλυσαν το σύμπαν. Αν ένας εισαγγελέας ψάξει για τα δάνεια που πήραν ορισμένοι δημοσιογράφοι, οι μισοί θα μπουν στη φυλακή. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είναι ο μοναδικός κακοποιός αυτής της χώρας».

Είναι από συνέντευξή του στο PEOPLE.

Tα προσυπογράφουμε μέχρι κεραίας. Και προκαλούμε τους πάντες. Απο τους πολιτικούς κορυφής,τους εισαγγελείς,την ένωση συντακτών, τους πάντες σε ΕΡΕΥΝΑ και δημόσια συζήτηση.

Δεν είναι μόνο η λίστα Λαγκάρντ και τα ονόματα των δημοσιογράφων που κουνιούνται σαν Τρύφωνες της δήθεν καταγγελτικής δημοσιογραφίας. Είναι αυτό που λέει ο Σταμάτης Μαλέλης. ΟΙ βιλάρες. Ο τρόπος ζωής. Οι αμοιβές. Οι εταιρείες μέσω των οποίων πληρώνονται για να κάνουν και τους Αγιάννηδες. Οι συγγενείς που τους κρύβουν τα χρήματα. Τα ΔΑΝΕΙΑ πίσω από τα οποία κρύβουν τα χρήματα.

Προκαλούμε και είμαστε έτοιμοι και με ονόματα και με ντοκουμέντα.

Ένα αγράμματο τον έκαναν διευθυντή για να κάνουν το ΜΜΕ μέσο πλουτισμού. Και εκείνος εμφανίζεται να παίρνει δάνειο… εκατομμύρια ευρώ για σπίτια.

Μια άλλη στελεχάρα έλεγε «ναι σε όλα!». Γιατί το έτερον ήμισυ είχε σκανδαλώδη εύνοια σε υπόθεση ναρκωτικών για την οποία (παρά την εύνοια…) καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 11 χρόνια κάθειρξη. Και αυτή(η στελεχάρα) παριστάνει την δημοσιογράφο πρώτης γραμμής…

«Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν παίρνουμε δάνεια ξέρουμε τι παίρνουμε, γιατί το παίρνουμε κατέχουμε τις ευθύνες μας γι’ αυτό. Έτσι και εγώ»

Αυτό είπε πριν λίγο στον ΣΚΑΙ ο διάσημος ηθοποιός Γιάννης Βόγλης για την απώλεια του σπιτιού του που εκείνος πήρε με κανονικό δάνειο.

Εμείς το πάμε αλλού… Σε αυτά που είπε ο σημερινός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΙ Σταμάτης Μαλέλης. Ξαναδιαβάστε το. Και ύστερα ψάξτε πόσοι από τους «γνωστούς» δημοσιογράφους πρώτης γραμμής θα τολμήσουν να προκαλέσουν και προσυπογράψουν αυτό το κείμενο.

Δεν είναι συναδελφική αντιζηλία. Έχουν ευθύνες και αυτοί γιατί ήταν οι μοχλοί μέσω των οποίων χάλκευσαν τα δεσμά στον κόσμο.

Έρευνα ουσίας κύριοι και όχι τύπων…

Keywords
Τυχαία Θέματα