Ιθάκη: Σίριαλ σε πλήρη εξέλιξη μετά την παύση του οξύθυμου δημάρχου

Ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Κασσιανός υβρίζει τον υπουργό εσωτερικών και η αδελφή του… απειλεί πρώην δημάρχους.

Δριμύτατη επίθεση από το πρωινό του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε κατά του υπουργού εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, ο πρώην, πλέον, δήμαρχος Ιθάκης, Γιάννης Κασσιανός.

Ο κ. Κασσιανός θεωρεί απόλυτα υπεύθυνο για την καθαίρεσή του από το δημαρχιακό αξίωμα τον κ. Μιχελάκη. Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι το υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί «κατινίστικα».

Χαρακτήρισε «κουραφέξαλα» τις κατηγορίες

και είπε: «Θα ντρεπόμουν να βγάλω ένα τέτοιο δελτίο όπως αυτό του υπουργείου Εσωτερικών».

Υποστήριξε επίσης πως δεν του έχει κοινοποιηθεί τίποτα και ότι είδε την ανακοίνωση του ΥΠΕΣ στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται στην Ιθάκη ο πόλεμος της Παράταξης του κ. Κασσιανού με την αντιπολίτευση, ενώ η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκη Κασσιανού (αδελφή του δημάρχου) κατηγορείται από τον τ. δήμαρχο Σπύρο Αρσένη ότι απειλεί με… κηδείες δημάρχων.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης Νίκη Κασσιανού και αδελφή του δημάρχου Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανού, μέσω της ιστοσελίδας της «enithaki» απειλεί ξεκάθαρα τη ζωή των δύο πρώην δημάρχων Ιθάκης Σπύρο Αρσένη (1975-1994) και Τηλέμαχο Καραβία (1995-2006) γράφοντας ότι το 2013 είναι προϋπολογισθέντα στη στήλη των γενικών εξόδων του δημοτικού προϋπολογισμού κονδύλι 3000 ευρώ με το χαρακτηρισμό «ΚΗΔΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ».

O κ. Αρσένης ερωτηθείς επ’ αυτού δήλωσε: «Επειδή οι στιγμές για τον αδελφό της δήμαρχο είναι κρίσιμες (Παύση απ’ τα καθήκοντα του μετά από απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου του ΥΠ.ΕΣ) δεν αποκλείεται τίποτα από τα αδέλφια. Εγώ μάλιστα που προέρχομαι από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ένα σπρώξιμο στους σκοτεινούς δρόμους της Ιθάκης «χρειάζομαι» για να καλυφθούν τα έξοδα κηδείας! Μήπως αυτό έχει προγραμματίσει η κυρία πρόεδρος του Δ.Σ. Ιθάκης που έχει ξεφτιλίσει το αξίωμα της με την συμπεριφορά της; Φαίνεται ότι «Μωραίνει Κύριος». Πάντως ας το έχει υπόψη του ο κύριος Εισαγγελέας του νομού έως ότου εκδικαστεί η μήνυση μου εναντίον της».

Keywords
Τυχαία Θέματα