Ορένγκα: «Σημείο αναφοράς ο Σπανούλης»

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας Χουάν Αντόνιο Ορένγκα μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας του με την ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας (12/09/2013).

Ο κ. Ορένγκα ξεχώρισε τον Βασίλη Σπανούλη αλλά όπως είπε δεν αρκεί να περιορίσουν μόνο αυτόν διότι η Εθνική μας μπορεί να βρεί και άλλες λύσεις.

«Ο Σπανούλης είναι το σημείο αναφοράς της ελληνικής ομάδας, αλλά αν εστιάσουμε μόνο πάνω του θα έχουμε κάνει λάθος. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες.

Ασφαλώς

και πρέπει να τον περιορίσουμε, αλλά είναι ένας παίκτης που δημιουργεί τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους άλλους. Μπορεί να είναι εκτός παιχνιδιού για δύο δεκάλεπτο και ξαφνικά να σε σκοτώσει», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας.

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Οι παίκτες μου είναι καλά, ήρεμοι, υγιείς και περιμένουν για τη δεύτερη φάση. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά μας στην άμυνα, όχι όμως απόλυτα και από την επίθεση.

Η Ελλάδα είναι πολύ επικίνδυνη και πρόκειται για μία ομάδα που θα παλέψει για να συνεχίσει στη διοργάνωση. Δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι είναι τελευταία στη βαθμολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα