Δικάζονται οι κατηγορούμενοι του εμπρησμού της Marfin και του Ιανού

Στο εδώλιο του ανακριτή θα οδηγηθούν οι φερόμενοι ως δράστες του εμπρησμού της Marfin και του Ιανού, τρία χρόνια μετά τα επεισόδια που συντάραξαν την Αθήνα.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο και δημοσιεύεται στην εφημερίδα «RealNews», δράστης της επίθεσης στην τράπεζα είναι ο Θ. Σ., ο οποίος και παραπέμπεται να δικαστεί για

τα εγκλήματα της «ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και εν απόπειρα, της εκρήξεως εκ της οποίας επήλθε θάνατος και κίνδυνος για ανθρώπους και ξένα πράγματα, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του».

Για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο Ιανός κατηγορείται ο Π. Αντ. ο οποίος βαρύνεται με τα αδικήματα της «απόπειρας ανθρωποκτονίας τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της εκρήξεως εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πρόσωπα και ανθρώπους, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας δια εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του».

Σύμφωνα πάντα με τη «RealNews», οι δύο δράστες είναι σκληροί αντιεξουσιαστές οι οποίοι συνδέονταν και με -προφυλακισμένα πλέον- μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

The post Δικάζονται οι κατηγορούμενοι του εμπρησμού της Marfin και του Ιανού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα