Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον σεισμό στην Κρήτη. Ραγδαίες εξελίξεις!


ΣΑΤΙΡΙΚΟ...
Η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί, ακόμα και τα Σαββατόβραδα. Αφορμή της νέας μάχης, ήταν ο ισχυρότατος σεισμός, μεγέθους, 6,2 ρίχτερ στην Κρήτη. Την πρώτη τουφεκιά, την έριξε η κυβέρνηση, με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης αναφέρει:
" 5 ώρες πέρασαν από τον μεγάλο σεισμό στα Δυτικά της Κρήτης,
και η ελληνική κοινή γνώμη ακόμα περιμένει μία ανακοίνωση από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που θα καταδικάζει το εξαιρετικά βίαιο σημερινό γεγονός της Κρήτης. Δεν ξέρουμε τι περιμένει η Κουμουνδούρου, για να πράξει το αυτονόητο"
Ο ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως απάντησε, με δική του ανακοίνωση:
ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει την λύπη του για το σημερινό σεισμό στα Δυτικά της Κρήτης. Απορούμε με την ετοιμότητα της κυβέρνησης, να βρίσκει στο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δεινά της χώρας. Το φαινόμενο των τεκτονικών σεισμών, όπως ο σημερινός, αν και είναι συνήθης, η εκδήλωση τους, προκαλούν πάντα αναστάτωση."
Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε νέα απάντηση της κυβέρνησης, με νέα ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσωπού:
"Μία από τα ίδια από τον ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένουμε να δούμε πότε θα καταδικάσει κάποια βίαιη ενέργεια, όπως η σημερινή, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Δηλαδή κύριε Τσίπρα, καταδικάζετε μόνο τους τεκτονικούς σεισμούς;; Δηλαδή, κύριοι της Κουμουνδούρου οι ηφαιστειακοί σεισμοί είναι καλοί;;"
Εν το μεταξύ, πριν λίγο, δικαστικοί κύκλοι διέρρεαν ότι λίγη ώρα, πριν την εκδήλωση του σεισμικού φαινομένου, στην περιοχή των Χανίων, ομάδα νεαρών που ανήκουν σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, φώναζαν δυνατά το σύνθημα:

"Σεισμός, σεισμός κομμούνισμος".....
Μετά την παραπάνω διαρροή, η Κουμουνδούρου έχει κυριολεκτικά παγώσει, και ο Αλέξης Τσίπρας έχει καλέσει έκτακτη σύσκεψη με τους στενούς του, συνεργάτες, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση! Δυστυχώς με την σημερινή εξέλιξη, φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο Δένδιας, που ομιλεί για ακραίες ομάδες εντός ΣΥΡΙΖΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα