Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Κριοί, πρέπει να σταματήσετε να εστιάζετε τόσο στον εαυτό σας. Ναι, κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει το δικαίωμα να ασχολείστε με την προσωπική σας καλοπέραση, αλλά κάπου στην πορεία, σα να ξεχάσατε τι σημαίνει επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Δείτε έναν καυγά με τον/ τη σύντροφο ως αφορμή για να ξεπεραστεί ένα αραχνιασμένο ταμπού.

Ταύρος Μια μέρα μακριά από μια αντικειμενικά κακή επιρροή δεν είναι τόσο ανώφελη όσο πιστεύετε. Ο Κρόνος

σας βοηθάει να απαγκιστρωθείτε σταδιακά από εκείνους που συνηθίσατε χωρίς λόγο και αυτό μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Επενδύστε λίγο παραπάνω χρόνο στη συζήτηση και αφήστε τα παράπονα και τους εγωισμούς για άλλη φορά.

Δίδυμος Στραφείτε προς την οικογένειά σας, Δίδυμοι, δεν είναι ποτέ αργά να επανορθώσετε για ένα σφάλμα (ή να ζητήσετε την επανόρθωση ενός σφάλματος που έγινε σε βάρος σας). Η ψυχραιμία είναι προσόν και κάνει θαύματα αυτές τις μέρες. Συνήθως όσοι μπαίνουν στη ζωή μας δυναμικά, εξέρχονται αθόρυβα και φοβισμένα. Ετοιμαστείτε για κάτι τέτοιο.

Καρκίνος Ο επαγγελματικός σας ζήλος θα αποτελέσει αντικείμενο χλευασμού σήμερα, αλλά αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς αναμένατε από ορισμένους. Κάντε υπομονή και μην προβείτε σε ενέργειες που θα μετανιώσετε αργότερα. Η Αφροδίτη φέρνει αλλαγές στις ερωτικές ισορροπίες, δίνοντας το πάνω χέρι στην πιο αδικημένη πλευρά. Αντιμετωπίστε την αλλαγή κλίματος σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Λέων Το φλερτ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το αφήσετε να γίνει αυτοσκοπός. Εστιάστε στο συναίσθημα και όχι στην τυπική διαδικασία, Λέοντες. Η επανένωση με ένα πρόσωπο από τα παλιά προμηνύει μια νέα, ευχάριστη πραγματικότητα, αλλά φέρνει στην επιφάνεια μερικές άχαρες μνήμες.

Παρθένος Ο Άρης σας στερεί την ψύχραιμη ματιά σε κάποια σημαντικά θέματα, με αποτέλεσμα να εκραγείτε συναισθηματικά ενώπιον κοντινών σας προσώπων. Ένα περιστατικό δεν φέρνει την καταστροφή, αλλά μην περιμένετε να σας συγχωρούν για πάντα. Άνοδος στα ερωτικά σας- οι συνθήκες αλλάζουν και μια αρνητική απάντηση γίνεται θετική. Ποτέ μη λέτε ποτέ.

Ζυγός Οργανωθείτε επιτέλους, Ζυγοί και μην αναθέτετε σε άλλους όσα μπορείτε να εκτελέσετε κάλλιστα μόνοι σας. Η αυτοπειθαρχία είναι ζωτικής σημασίας σήμερα στη ζωή σας και από αυτήν θα εξαρτηθεί η επαγγελματική και ερωτική σας επιτυχία. Μην τα ρίχνετε όλα στην τύχη. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας εντυπωσιάσει σήμερα με την ευστοχία του.

Σκορπιός Σκορπιοί, ανησυχείτε τόσο πολύ γι’ αυτά που θα έρθουν, που έχετε ξεχάσει να απολαμβάνετε αυτά που έχουν ήδη έρθει. Χαλαρώστε και μην παίρνετε τον εαυτό σας (και τους άλλους) τόσο σοβαρά. Η Σελήνη σας βυθίζει σε μια μικροκατάθλιψη σήμερα, αλλά η διάθεσή σας θα φτιάξει πολύ πριν αγγίξετε τον πάτο.

Τοξότης Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε κάποιον να κάνει κίνηση για να εκδηλωθείτε, Τοξότες. Ειδικά υπό τη σημερινή επήρεια του Δία, έχετε ό, τι χρειάζεται για να διεκδικήσετε χωρίς να μετρήσετε σημαντικές απώλειες. Πάρτε το απόφαση. Εκμεταλλευτείτε την έμπνευση που έχετε κυρίως σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Το μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες και κάτι πρέπει να κάνετε προς τιμήν του. Αιγόκερως Η χημεία σας με τους μικρότερους σε ηλικία ανθρώπους είναι εξαιρετική σήμερα, γεγονός που σας καθιστά ιδανικούς στη μετάδοση γνώσεων και ιδεών. Μην υποτιμάτε έναν τέτοιο ρόλο, απλώς επειδή δεν έτυχε ποτέ πριν να τον ενσαρκώσετε. Προσοχή στα ερωτικά, η υπομονή κάποιου μπορεί να τελειώνει και να μην το έχετε καταλάβει.

Υδροχόος Η κατάσταση στα ερωτικά αρχίζει να ξεκαθαρίζει και επιτέλους καταλαβαίνετε επακριβώς τις προθέσεις των ατόμων που έχετε απέναντί σας. Μην επιχειρήσετε να αλλάξετε κάποιον, αν δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος ότι ήρθε η ώρα να γίνει κάποιος άλλος. Θα αποτύχετε. Το πεδίο των επαγγελματικών βρίθει αξιόλογων ευκαιριών σήμερα- έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ιχθύς Ήρθε η ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες σας αναλογούν τυπικά, Ιχθείς. Αν θέλετε να κάνετε την υπέρβαση, πρέπει να ξεφύγετε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να δοκιμαστείτε σε πράγματα που ενδεχομένως να εμπεριέχουν κινδύνους. Η πολιορκία των Σκορπιών είναι έντονη σήμερα, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να λάβετε τα μέτρα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα