Δεν έπεισε ούτε τον εαυτό του!

Παρά την όποια προσπάθεια αυτο-θυματοποίησης του, ο πρώην τσάρος της οικονομίας δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον εαυτό του, αφού αρνήθηκε να απαντήσει στα ουσιαστικά ερωτήματα που του έθεσε η Έλλη Στάη στη χθεσινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Ο κος Γιώργος Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε επιμόνως να απαντήσει:

1. Για ποιο λόγο

δεν πρωτοκόλλησε το CD που παρέλαβε και δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία του δημοσίου; (Αντίθετα επέμενε ότι καλώς έκανε και το χειρίστηκε ως ΚΥΠατζόχαρτο)

2. Για ποιο λόγο παρέδωσε το CD σε “κάποιον” συνεργάτη του κι όχι στον αρμόδιο υπάλληλο που ήταν ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ; (άφησε υπόνοιες ότι δεν εμπιστευόταν ούτε τον Καπελέρη, ούτε τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΔΟΕ κι έτσι το έδωσε σε κάποιον συνεργάτη του – χωρίς όπως είπε – ο ίδιος να ελέγξει το περιεχόμενο του CD)

3. Για ποιο λόγο μετέγραψε το αρχικό CD σε USB stick και πως χάθηκε το αρχικό CD τόσο εύκολα κι απλά από το γραφείο του;

4. Για ποιο λόγο έδωσε στον Καπελέρη μόνο 20 ονόματα, ενώ αργότερα στον Διώτη έδωσε όλο το USB με τα 2.000 ονόματα; (καμία απάντηση)

5. Γιατί στον Διώτη δεν έδωσε το αρχικό CD αλλά του έδωσε το USB stick; (καμία απάντηση)

6. Για ποιο λόγο δεν ενημέρωσε τον επόμενο υπουργό κο Ευάγγελο Βενιζέλο; (δεν έκρινε σκόπιμο να τον ενημερώσει γιατί ήταν λέει επιχειρησιακό ζήτημα και το χειριζόταν ο Διώτης)

Τέλος, επαναλάμβανε διαρκώς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις ξαδέρφες του και ότι δεν έγινε αλλοίωση της λίστας επί υπουργίας του.

Το μόνο παρήγορο για τον ίδιο είναι ότι παραδέχθηκε πως ήταν πολλοί κακοί όλοι οι χειρισμοί με την διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ. Δεν έχει κι άδικο. Ήταν τόσο κακοί που ο κόσμος αναρωτιέται πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να διαχειρίστηκε και να διαπραγματεύτηκε μόνος του τις τύχες ενός ολόκληρου τόπου και πώς υπέγραψε μόνος του την πρώτη δανειακή σύμβαση της χώρας;

Keywords
Τυχαία Θέματα