Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Όταν οι δικαιολογίες των άλλων δεν είναι αρκετές για να σας καθησυχάσουν, είναι απαραίτητο να ψάξετε την αλήθεια μόνοι σας. Εμπιστευτείτε μόνο όσους σας έχουν δώσει λόγους να τους εμπιστεύεστε. Άνοδος στα ερωτικά σας, που σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη βοηθητική παρέμβαση ενός τρίτου προσώπου. Δώστε του τα εύσημα που του αξίζουν.

Ταύρος Μην αποδίδετε ευθύνες σε άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Ο θυμός σας σήμερα είναι μεγάλος, αλλά πρέπει να μάθετε να τον διαχειρίζεστε με δίκαιο τρόπο. Ευτυχώς, η Αφροδίτη σας βοηθάει να καλμάρετε. Δώστε σημασία στα πρόσωπα με εξουσία, στο

χώρο της δουλειάς. Έχετε πολλά να κερδίσετε, αν φανείτε επιμελείς.

Δίδυμος Κυνηγήστε τώρα τον ερωτικό σας στόχο, γιατί στη συνέχεια η διεκδίκηση δεν πρόκειται να είναι τόσο εύκολη. Μη φοβάστε να εκτεθείτε, Δίδυμοι, παίξτε τα όλα για όλα και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σας πλάνο ακολουθεί πορεία ανόδου, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος και τα νεύρα πολλών ημερών.

Καρκίνος Λεπτές οι ισορροπίες των διαπροσωπικών σας σχέσεων τώρα. Αποφύγετε τους καυγάδες και τις εντάσεις, ακόμα κι αν είναι προφανές ότι το δίκιο είναι με το μέρος σας. Βάλτε νερό στο κρασί σας και δεν θα χάσετε. Αλλαγή του κλίματος των επαγγελματικών σας. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή στάση που κρατάνε ορισμένα σημαντικά πρόσωπα υπέρ σας.

Λέων Η ασαφής στάση του προσώπου που σας έλκει ερωτικά, δεν πρέπει να σας προβληματίσει περαιτέρω. Έχει έρθει η στιγμή να ζητήσετε ξεκάθαρες εξηγήσεις, και αν δεν τις λάβετε, να αποχωρήσετε με ψηλά το κεφάλι. Τα πράγματα δεν είναι όσο σκούρα φαίνονται, στον τομέα των εργασιακών σας. Προσπαθήστε να μεταβάλετε την οπτική σας.

Παρθένος Οι εξελίξεις των ερωτικών σας τρέχουν, αλλά η δική σας συμπεριφορά πρέπει να είναι κάπως επιφυλακτική, στην παρούσα φάση. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης- σκεφτείτε προσεκτικά πριν δεσμευτείτε απέναντι σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Ο Δίας σας δίνει τη δυναμική που σας έλειπε για να φέρετε εις πέρας μια αγγαρεία που σας φορτώθηκε χωρίς να το θέλετε.

Ζυγός Η διπλωματικότητά σας είναι που θα κάνει τα πράγματα είτε να κυλήσουν αρμονικά και σύμφωνα με το συμφέρον σας, είτε να μείνουν στάσιμα για αρκετό καιρό. Χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητά σας, με όποιο κόστος. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα ερωτικά σας. Επιτέλους μπορείτε να επενδύσετε το χρόνο σας και σε κάτι άλλο.

Σκορπιός Η πλανητική συγκυρία σας φέρνει σε θέση ισχύος σήμερα, γεγονός που αρκετά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Καιρός να κοιτάξετε το δικό σας συμφέρον και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις φιλοδοξίες των άλλων. Κάτι καινούργιο αρχίζει στον τομέα των ερωτικών. Μην το υπονομεύσετε πριν καν μάθετε περί τίνος πρόκειται.

Τοξότης Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος σήμερα στην ατμόσφαιρα, χαρίζοντάς σας πλήθος συναισθημάτων, αλλά απειλώντας, παράλληλα, να θολώσει σημαντικά την κρίση σας. Άραγε θα καταφέρετε να βρείτε την ιδανική ισορροπία; Ο Ερμής σας συνδέει με το παρελθόν σας με έναν πολύ περίεργο τρόπο, αλλά είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από αυτό.

Αιγόκερως Μια μέρα μακριά από τη ρουτίνα και τα άτομα που σας προκαλούν άγχος, μπορεί να αποβεί πιο ευεργετική απ’ ό, τι νομίζετε. Ξεκολλήστε λίγο από τις επαγγελματικές σας εμμονές και δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, Αιγόκεροι. Η χημεία σας με Τοξότες και Υδροχόους βρίσκεται τώρα στο peak της. Αξιοποιήστε την όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Υδροχόος Ο Κρόνος σας δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσετε στα επαγγελματικά σας, αλλά οι αντιπερισπασμοί απειλούν να σας βγάλουν εκτός πορείας. Αν δεν πάρετε εσείς οι ίδιοι στα σοβαρά τον εαυτό σας, δεν πρόκειται να τον πάρει κανείς. Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας τώρα. Απολαύστε το παιχνίδι και μη βιαστείτε να το τερματίσετε πρόωρα.

Ιχθύς Τα λόγια που λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου σήμερα, είναι και αυτά με τη μεγαλύτερη αξία. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω- τα πάντα μπορούν να σημαίνουν κάτι, ακόμα κι αν φαινομενικά δεν αποδεικνύουν τίποτα. Προσεγγίστε εκ νέου ένα άτομο που δεν καταφέρατε να κρατήσετε κοντά σας όταν έπρεπε. Αξίζει τον κόπο.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα