Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Μην αφήνετε μια άσχετη με εσάς αλλαγή να σας αποσυντονίσει. Ο στόχος σας είναι ένας και καλά θα κάνετε, να μείνετε προσηλωμένοι σ’ αυτόν. Ο Δίας σας προτρέπει να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε όσους σας προκαλούν. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Οι απειλές ενός προσώπου που συνηθίζει να γαυγίζει χωρίς λόγο, δεν πρέπει να σας τρομάξουν.

Ταύρος Χαλαρώστε λιγάκι, Ταύροι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου με μια αναποδιά. Πάρτε το χρόνο σας για να ανασυνταχτείτε

και δώστε σημασία στα λόγια των Τοξοτών που εκτιμάτε, ούτως ή άλλως. Θετικές οι εξελίξεις σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο που βάλατε σε ισχύ. Μην τα αφήνετε, όμως, όλα στην τύχη.

Δίδυμος Μια καλή είδηση φτάνει σήμερα στ’ αυτιά σας, μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο απανωτών απογοητεύσεων. Μη διστάσετε να αποδώσετε στον εαυτό σας τα εύσημα για μια μεγάλη του επιτυχία. Η Αφροδίτη σας δίνει τα συναισθηματικά εφόδια που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε αποτελεσματικά το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου.

Καρκίνος Μην αναθέσετε σε άλλους μια δραστηριότητα που μπορείτε κάλλιστα να φέρετε εις πέρας μόνοι σας, όσο ικανούς κι αν τους θεωρείτε. Καταπιαστείτε τώρα με ό, τι σας φαίνεται βουνό και θα το επιλύσετε ευκολότερα απ’ ό, τι νομίζετε. Άνοδος στον τομέα των οικονομικών σας. Μην αφήσετε τις ορμές σας (ή τις απερίσκεπτες παροτρύνσεις των άλλων) να σας παρασύρουν.

Λέων Οι νέες σας γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις σας είναι αυτές που έχουν τη δύναμη να σας φέρουν στο επαγγελματικό σημείο που προσδοκάτε. Παλέψτε χωρίς ενοχές για την ανέλιξή σας, Λέοντες, τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία. Οι Ιχθείς σημαίνουν πολλά για σας τώρα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Έχετέ τους από κοντά.

Παρθένος Ο Κρόνος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και σας δίνει την απαραίτητη ώθηση, για να ψαχτείτε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Μην παραξενευτείτε αν οι άνθρωποι που συνήθιζαν να παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας, πάψουν ξαφνικά να σας κάνουν την ίδια αίσθηση. Υπομονή στα ερωτικά. Μια καινούργια κατάσταση ζυμώνεται τώρα, αλλά θα πρέπει να της δώσετε χρόνο.

Ζυγός Η άφιξη ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα σας δώσει νέο αέρα και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, για να επιφέρετε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία. Ο Άρης φτάνει στα άκρα μια ταραχώδη επαγγελματική σας σχέση, δίνοντάς σας, όμως, παράλληλα την ευκαιρία να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα.

Σκορπιός Οι συμβουλές δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι σήμερα, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Δώστε βάση στον προγραμματισμό σας και αφουγκραστείτε προσεκτικά τις οδηγίες του ενστίκτου σας. Δεν είναι καλή στιγμή να ανοίξετε παρτίδες με Υδροχόους και Διδύμους. Κάθε πλευρά θέλει εντελώς διαφορετικά πράγματα, άρα θα ‘ναι καλύτερα να μείνετε μακριά τους.

Τοξότης Η ερωτική σας διεκδίκηση φτάνει σε ακραίο σημείο, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει τώρα να ζητήσετε ξεκάθαρες εξηγήσεις, ακόμα κι αν αυτές τελικά δεν σας συμφέρουν. Μην αφήσετε ένα δυνατό συναίσθημα, μετέωρο. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε μια διαπροσωπική διένεξη.

Αιγόκερως Οι εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής τρέχουν τώρα σαν τρελές, και θα είναι αρκετά δύσκολο να τις παρακολουθήσετε, πόσω μάλλον να τις ελέγξετε. Αφήστε το κλίμα να ξεκαθαρίσει και πάρτε αποφάσεις αμέσως μετά. Προσοχή στους Ταύρους σήμερα. Έχουν τον τρόπο τους να σας τουμπάρουν και να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που τους βλέπετε.

Υδροχόος Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για τα επαγγελματικά σας σήμερα, μιας και ο Δίας δίνει τον έλεγχο στην άλλη πλευρά. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην επιδιώξετε τη σύγκρουση, όσο κι αν τη θέλετε. Δώστε μια ευκαιρία στον έρωτα να σας εκπλήξει. Μην προγραμματίσετε τίποτα- δοκιμάστε να αφεθείτε στην τύχη σας και να απολαύσετε τη διαδρομή για μια φορά.

Ιχθύς Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι’ αυτό μην αναλωθείτε σε αέναες συζητήσεις, ακόμα κι αν μοιάζουν συναρπαστικές. Αποδείξτε τις θέσεις σας έμπρακτα και απαιτήστε απ’ τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Θετική τροπή παίρνουν τα ερωτικά σας τώρα. Τα δυσοίωνα σενάρια που πλάσατε πέφτουν στο κενό και μια ευχάριστη έκπληξη σας βάζει τα γυαλιά.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα