Βρικόλακες εμφανίστηκαν στη Νέα Γουινέα!

Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως αυτή την εβδομάδα μετά από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας στην Παπούα Νέα Γοινέα. Αναφέρεται ότι ένας πατέρας δάγκωσε την κόρη του τόσο, που πέθανε και αυτός ήπιε το αίμα της.

Το Post-Courier του Franco Nebas ανέφερε για πρώτη φορά το φρικιαστικό περιστατικό της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το έγγραφο, Rex Eric, συνελήφθη

από την αστυνομία μετά από τους ισχυρισμούς ότι δάγκωσε την 3χρονη κόρη του στο λαιμό, έφαγε τη σάρκα της και ήπιε το αίμα της. Στις 9η Οκτωβρίου το περιστατικό παρατηρήθηκε από ένα ζευγάρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πατέρας μόλις αντιλήφθηκε ότι τον είδαν απλά γέλασε και συνέχισε να τρώει τη σάρκα του κοριτσιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά.Τον περασμένο Ιούλιο, η αστυνομία στην Παπούα Νέα Γουινέα συνέλαβε 29 άτομα που κατηγορούνταν ότι παίρνουν μέρος σε κανιβαλιστικές τελετές στις οποίες είχαν δολοφονήσει και φάει ανθρώπους.

Αυτή η ιστορία, επίσης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε τοπικές εφημερίδες πριν να επιβεβαιωθεί. Οι ύποπτοι φέρεται να είχαν φάει τους εγκεφάλους και να έκαναν σούπα με το πέος των θυμάτων.

Σε μια παρόμοια βίαιη ιστορία τον Φεβρουάριο, μια νεαρή μητέρα κάηκε ζωντανη μπροστά σε έναν όχλο της αφότου είχε κατηγορηθεί για εξάσκηση μαγείας. Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές βασανίστηκε και σκοτώθηκε στην πόλη Mount Hagen, Παπούα Νέα Γουινέα, από τους συγγενείς ενός νεαρού αγοριού.

Η Agence France-Presse επισημαίνει ότι υπάρχει μια διαδεδομένη πεποίθηση στην μαγεία στην Παπούα Νέα Γουινέα , ιδίως στις αγροτικές και απομονωμένες περιοχές. Αν και η πρακτική αυτή έχει ποινικοποιηθεί από το 1971, έχει υπάρξει μια αύξηση στη μαύρη μαγεία που σχετίζονται με περιστατικά κατά τα τελευταία χρόνια.

The post Βρικόλακες εμφανίστηκαν στη Νέα Γουινέα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα