Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Η σχέση σας αυτή τη στιγμή σας κάνει να ασφυκτιάτε και είναι φανερό ότι χρειάζεστε χώρο και χρόνο να αναπνεύσετε. Πείτε την αλήθεια στο/ στη σύντροφό σας και μην προσποιείστε ότι όλα πάνε καλά, απλώς για να συντηρήσετε μια πάγια κατάσταση. Μια συγκεκριμένη εργασία στη δουλειά απαιτεί την αμέριστη προσοχή σας- μην κάνετε το λάθος να την παραμελήσετε.

Ταύρος Ενδώστε σε κάθε ελκυστική πρόσκληση σήμερα, η μοναξιά και η κλεισούρα δεν πρόκειται να σας προσφέρουν κάτι. Η Αφροδίτη σας δίνει τη δυνατότητα να επανέλθετε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι- μην την προσπεράσετε αψήφιστα. Μη διστάζετε

να πείτε καλά λόγια για όσους πραγματικά το αξίζουν, Ταύροι. Η ειλικρίνεια και ο δίκαιος έπαινος προς τους άλλους θα γυρίσουν προς όφελός σας.

Δίδυμος Η γενναιοδωρία ενός κοντινού σας προσώπου είναι η απόδειξη των πλούσιων συναισθημάτων που τρέφει για σας. Μήπως ήρθε η ώρα να εκδηλωθείτε κι εσείς με πιο διαχυτικό τρόπο ; Διαχειριστείτε με φειδώ τα οικονομικά σας σήμερα. Η συγκυρία δεν επιτρέπει τα πολλά και φιλόδοξα ανοίγματα και δεν είναι λίγος ο κόσμος που σας την έχει στημένη.

Καρκίνος Αρκετά με τους συμβιβασμούς και τις κατευναστικές παρεμβάσεις. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε με ωμότητα και δυναμισμό, γιατί διαφορετικά, θα συνεχίσετε να αποτελείτε το εύκολο θύμα σε όλους τους τομείς. Περάστε περισσότερο χρόνο με γονείς και αδέρφια σήμερα- είναι πολλά τα κέρδη που θα λάβετε από αυτούς.

Λέων Ο Άρης σας εμπλέκει σε μια περίεργη ιστορία, χωρίς να το έχετε επιδιώξει και θα είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγετε από τα πλοκάμια της, αν δεν υπερασπιστείτε το συμφέρον σας (κυρίως το ερωτικό) με πυγμή. Προσοχή στις διεκδικητικές τάσεις των Ζυγών. Ομαλά κυλάει η μέρα στα επαγγελματικά σας- οι ύποπτες υπόνοιες δεν θα λείψουν, ωστόσο.

Παρθένος Ο έρωτας σας περιτριγυρίζει με απειλητικό τρόπο, Παρθένοι και είναι μάταιο να προσπαθείτε να αμυνθείτε. Κατά βάθος θέλετε να λαβωθείτε, όσο κι αν σας αρέσει να δηλώνετε ότι “δεν είστε για τέτοια τώρα”. Προσπαθήστε να φέρετε κοντά σας ένα πρόσωπο που έχει τη δύναμη να προωθήσει τις επαγγελματικές σας βλέψεις, όσο είναι καιρός.

Ζυγός Η ερωτική έλξη είναι πολύ έντονη σήμερα και οι συνέπειές της σχεδόν ανεξέλεγκτες. Διαχειριστείτε με προσοχή τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μην κάνετε εν θερμώ πράγματα που θα μετανιώσετε την επόμενη μέρα. Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος. Ο Δίας βελτιώνει μια προβληματική κατάσταση στο χώρο της δουλειάς, πάνω στην ώρα.

Σκορπιός Οι δημόσιες σχέσεις είναι το παν σήμερα, όσο κι αν τις σιχαίνεστε κατά βάθος. Υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει ένα σας ατόπημα για να σας σχολιάσει, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φερθείτε απερίσκεπτα. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές των Υδροχόων και των Ιχθύων τώρα, ειδικά αν συνδέεστε μαζί τους με συγγενικούς δεσμούς.

Τοξότης Αφεθείτε στην ξεγνοιασιά της ημέρας, Τοξότες, χωρίς να προσπαθείτε να ελέγξετε συναισθήματα, αντιδράσεις και εξελίξεις. Ακόμα και τα ατυχή περιστατικά έχουν κάτι να σας διδάξουν σήμερα. Είστε σίγουροι πως ξεκαθαρίσατε τις προθέσεις σας σε ένα άτομο που σας πολιορκεί στενά και χωρίς επιτυχία; Βεβαιωθείτε ότι δεν του δώσατε ελπίδες άθελά σας.

Αιγόκερως Μην θυμώνετε με εκείνον που προσπαθεί να σας “την πει” με κάθε ευκαιρία που του δίνεται, Αιγόκεροι. Το πιθανότερο είναι να σας γουστάρει, αλλά να μην έχει τα κότσια και τον τρόπο να εκδηλωθεί σωστά. Όχι άλλη αυστηρότητα… Η Σελήνη σας δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε στα επαγγελματικά (και δεν θα είναι εύκολος).

Υδροχόος Μια απρόσμενη συνομιλία σας βοηθάει να απαγκιστρωθείτε από μια έμμονη ιδέα και να εστιάσετε στο “εγώ” περισσότερο απ’ ό, τι στο ”εμείς”. Ο εαυτός σας είναι πολύ πιο ενδιαφέρων απ’ ό, τι νομίζετε, Υδροχόοι. Σε ό, τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, καλά θα κάνετε να πάρετε μια- δυο νέες πρωτοβουλίες, για να ταράξετε τα στάσιμα νερά.

Ιχθύς Δεν υπάρχει ποτέ κατάλληλος τρόπος να απορρίψετε κάποιον που έχει επενδύσει ερωτικά συναισθήματα σε σας. Έχετε βιώσει αυτή την κατάσταση από την καλή κι απ’ την ανάποδη, Ιχθείς και πρέπει να πάρετε απόφαση πως ο μόνος δρόμος είναι η σκληρή ειλικρίνεια. Ένα κρυφό ταλέντο σας έρχεται στην επιφάνεια και εντυπωσιάζει τον κύκλο σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα