«Θα ήταν ιεροσυλία αν έλεγα ότι θέλω δική μου εκπομπή»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Αρχικά αναφέρθηκε στο σκληρό τηλεοπτικό χώρο και τόνισε ότι νιώθει τυχερή που βρήκε δουλειά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

“Σίγουρα είναι ένας πολύ σκληρός χώρος και ειδικά την εποχή που διανύουμε, ενέχει και περισσότερες δυσκολίες. Είναι πολλά τα τηλεοπτικά πρόσωπα και, πλέον, μετρημένες οι θέσεις εργασίας, γι΄ αυτό και αρκετοί παρουσιαστές βρίσκονται σήμερα χωρίς δουλειά.

Αισθάνομαι ευγνώμων και τυχερή, όχι μόνο επειδή έχω δουλειά, αλλά κυρίως γιατί η συγκεκριμένη θέση εργασίας μου δόθηκε σε

μια τόσο δύσκολη περίοδο. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στο ξεκίνημά μου σχετίζονται περισσότερο με την προσαρμογή μου στους ρυθμούς της τηλεόρασης.

Έπεσα κατευθείαν στα “βαθιά”, μπαίνοντας σε μια live εκπομπή και για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση, αλλά και ρίσκο το γεγονός ότι από τη μια μέρα στην άλλη είχα ουσιαστικό ρόλο σε μια επιτυχημένη εκπομπή” δήλωσε στο “ΕΓΩ”.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα αρνητικά δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με την κεντρική παρουσιάστρια του “Μες στην καλή χαρά” Ναταλία Γερμανού. “Με την Ναταλία δεν έχουμε καμία κόντρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που κουβαλάει στην πλάτη του 20 χρόνια καριέρας, ούτε να τον κοντράρω. Φυσικά και είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να κρατάει την προσωπικότητά του.

Προσωπικά είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό φαίνεται. Αν, δηλαδή, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν γυναίκες, θα με συγκρίνανε και με εκείνα; Επειδή είναι άντρες, δεν ισχυρίζονται ότι πάω να τους φάω τη θέση; Πραγματικά τους συμπαθώ όλους. Είναι μια ζωντανή εκπομπή και κάποιες μέρες όλα λειτουργούν ρολόι και κάποιες άλλες όχι.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι “μαλλιοτραβιόμαστε” πίσω από τις κάμερες. Οι ανθρώπινες σχέσεις “χτίζονται”, δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι φίλος με τον άλλον. Όλα θέλουν το χρόνο τους, για αυτό και ήμουν πιο “παγωμένη” στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά και εκτός τηλεόρασης” είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το εάν θα ήθελε να παρουσιάσει μια δική της εκπομπή τόνισε τα εξής: “Θα ήταν ιεροσυλία να έλεγα κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει που έχω τα παιδιά δίπλα μου, όχι μόνο γιατί νιώθω πιο ασφαλής, αλλά κυρίως, γιατί έχω ακόμη πολλά πράγματα να μάθω. Δεν θα ήθελα σ αυτή τη φάση να υπερεκτεθώ. Νομίζω ότι κάποια πράγματα έρχονται.

Δεν πας κατευθείαν στο πανεπιστήμιο, περνάς πρώτα όλες τις τάξεις του σχολείου και το “Μες την Καλή χαρά” είναι για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Είμαι τυχερή που είμαι μέλος της εκπομπής και φροντίζω να πάρω καλές βάσεις για κάτι αργότερα και όχι για σήμερα που μιλάμε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αποκλείω κάτι. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα”.

πηγή: www.radar.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα