Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός
Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεταικαι νιώθετε επιτέλους έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τη μεγάλη ερωτική πρόκληση με ενδιαφέρον και αποφασιστικότητα. Προσέξτε όμως να μη δώσετε σε κανέναν και σε καμία περισσότερη αξία από αυτή που του/ της πρέπει.
Ρίξτε μια καλύτερη ματιά στα οικονομικά σας. Είστε σίγουροι πως ο δρόμος που διαλέξατε είναι ο ευνοϊκότερος δυνατός ;
 
Ταύρος
Η Σελήνη σας δίνει το πάνω χέρι σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά δεν πρέπει να δείξετε ότι το καταλαβαίνετε και το εκμεταλλεύεστε. Καλύτερα να αποφύγετε τη στάση του αφεντικού γιατί κανείς δεν

θα μείνει ικανοποιημένος στο τέλος.
Η ερωτική πάλη συνεχίζεται με άνισους όρους μέχρι τέλους. Δεν πρέπει να λυγίσετε.
 
Δίδυμος
Η επήρεια του Ερμή σας κάνει να νοσταλγείτε τα περασμένα και να θέλετε να γυρίσετε επειγόντως σ’ αυτά. Θα σας δοθεί μια ακόμα ευκαιρία να ξαναζήσετε (υποτυπωδώς) τις παλιές σας στιγμές αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να πείτε οριστικό αντίο.
Προσοχή στα μηνύματα που λαμβάνετε από Καρκίνους- δεν είναι αυτό που δείχνουν.

Καρκίνος
Ετοιμάζεστε σιγά σιγά να υποδεχτείτε αυτόν που θα φέρει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Να θυμάστε πως η προσαρμογή δεν είναι ποτέ εύκολη, ακόμα κι όταν γίνεται υπό τις καλύτερες συνθήκες. Δώστε χρόνο λοιπόν, στον εαυτό σας.
Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά. Αν το θέλετε, μπορείτε να έχετε κομβικό ρόλο στην όλη διαδικασία.
 
Λέων
Η χαμένη σας συναισθηματική ισορροπία επανέρχεται πιο σταθερή από ποτέ. Ελπίζω το μάθημα που πήρατε να ήταν χρήσιμο και να μην ξαναπέσετε στο σφάλμα της τυφλής εμπιστοσύνης και εξάρτησης, όσο ερωτευμένοι κι αν (νομίζετε πως) είστε.
Η Αφροδίτη αυξάνει το ερωτικό σας ενδιαφέρον- είναι όμως νωρίς ακόμα για μεγαλόπνοα σχέδια.

Παρθένος
Χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από τα πρόσωπα και τα πράγματα της ρουτίνας σας και θα τον έχετε. Ο Κρόνος σας βοηθάει να αφαιρέσετε από τη συνείδησή σας κάθε τι περιττό και δεν θα πρέπει να αισθανθείτε την ανάγκη να απολογηθείτε γι’ αυτό.
Βελτίωση των σχέσεών σας με Ιχθύες και Υδροχόους. Μην έχετε όμως υπερβολικές απαιτήσεις από αυτούς.

Ζυγός
Κάποιος προσπαθεί να βάλει πρακτικά εμπόδια στην πορεία σας προς τον έρωτα και η ζήλεια είναι μάλλον η αιτία. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα με πρώην ή wannabe νυν, γιατί φαίνεται πως έχετε αρχίσει να κάνετε εχθρούς χωρίς λόγο.
Άνοδος στα οικονομικά σας- η κρίση των προηγούμενων ημερών αρχίζει να εξασθενεί.
 
Σκορπιός
Οι κίνδυνοι που επιφυλάσσει ο Άρης στην κοινωνική σας ζωή σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: Πρέπει να κρατήσετε τους κοντινούς σας φίλους όσο πιο κοντά σας μπορείτε και να αφήσετε τα ανοίγματα και τις γνωριμίες για αργότερα.
Η επικοινωνία στη σχέση σας αποκαθίσταται και οι συνθήκες ωριμάζουν για τη συζήτηση εκείνη που επιδιώκετε εδώ και καιρό.

Τοξότης
Καλή μέρα για συμφωνίες και δεσμεύσεις σήμερα. Είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε για τον προσωπικό, μη φοβηθείτε να δώσετε τον λό

Keywords
Τυχαία Θέματα