Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Μην κυνηγάτε κανέναν, Κριοί, από τη στιγμή που αυτός μπορεί κάλλιστα να επικοινωνήσει μαζί σας αυτοβούλως. Πιέζοντας καταστάσεις, μπορεί να προωθείτε το συμφέρον σας για λίγο, αλλά μακροπρόθεσμα αυτοϋπονομεύεστε, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Δώστε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο την αφορμή που χρειάζεται για να πιστέψει ξανά σε σας και τις ικανότητές σας.

Ταύρος Οι πνευματικές ανάγκες και οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να τις ικανοποιήσετε άμεσα. Δεν έχει σημασία ο τρόπος σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αλλά το αποτέλεσμα. Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει

μια ερωτική ιστορία που είχε χάσει τη φλόγα της και σας δίνει το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσετε να πρωταγωνιστείτε σ’ αυτή.

Δίδυμος Προσοχή στις κοινωνικές σας επαφές σήμερα, Δίδυμοι. Αποφύγετε τις μακρές συζητήσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά και μείνετε στα τυπικά, όταν εντοπίζετε τον κίνδυνο έκθεσης. Οι παραδοσιακές αξίες δεν έχουν τυχαία τη θέση που έχουν στη συνείδησή σας. Αλλαγές στα οικονομικά σας, που βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση από την ψυχολογία σας.

Καρκίνος Ο Κρόνος σας εμπνέει να πειραματιστείτε, και να δοκιμάσετε κάποιες ερωτικές συνταγές, που κατά το παρελθόν ενδεχομένως απορρίψατε. Οι δυνάμεις σας είναι μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε- δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να σας εκπλήξει. Σταθερότητα στα επαγγελματικά, μερικές δυσάρεστες διαφωνίες περνούν επιτέλους στο παρελθόν. Μην ψάχνεστε άλλο για καυγά.

Λέων Οι φυσικές σας αναστολές θα επιχειρήσουν να σας κρατήσουν μακριά από έναν φιλόδοξο ερωτικό στόχο, αλλά είναι στο χέρι σας να υπερβείτε τα μέχρι τώρα δεδομένα σας, Λέοντες. Πάρτε το ρίσκο, όποια κι αν είναι η κατάληξη. Η σχέση σας με έναν Ιχθύ εξομαλύνεται και η γενικότερη ένταση στον κοινωνικό σας κύκλο υποχωρεί σημαντικά.

Παρθένος Η Σελήνη ενδέχεται να σας βυθίσει σε ένα μελαγχολικό κλίμα σήμερα, που θα σας προκαλέσει διάφορους υπαρξιακούς προβληματισμούς. Κάντε υπομονή και η διάθεσή σας θα ανέβει σύντομα. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια σήμερα, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχωρίσετε απ’ το πλήθος, Παρθένοι.

Ζυγός Η αδυναμία σας να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο σας έχει κάνει ηττοπαθείς, αλλά οι δικαιολογίες σας για να κρύβεστε πίσω από αυτό το οχυρό έχουν αρχίσει να τελειώνουν. Ο χρόνος δεν είναι άπειρος, Ζυγοί, βγείτε από την κρυψώνα σας και ξαναπροσπαθήστε. Ενδιαφέρουσα η τροπή των ερωτικών σας- καλό όμως θα ήταν να συμμετείχατε με μεγαλύτερη θέρμη στα όσα διαδραματίζονται.

Σκορπιός Η παρέμβαση ενός Αιγόκερου από τον ευρύτερο κύκλο σας θα είναι καταλυτική για την επίλυση ενός χρόνιου επικοινωνιακού προβλήματος. Επιτέλους, καταφέρνετε να δείτε τις λεπτές αποχρώσεις μιας αντιπαράθεσης, που αντιμετωπίζατε εντελώς μονόπλευρα όλον αυτό τον καιρό. Προσοχή στους αριθμούς σήμερα, ειδικά στους μονούς, όπου κι αν εμφανιστούν. Σημαίνουν περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε.

Τοξότης Ήρθε η ώρα και για σας να κατασταλάξετε, και να κάνετε μια συνειδητοποιημένη επιλογή στα ερωτικά σας, χωρίς να φοβάστε τις όποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις σας. Αυτή τη φορά ξέρετε τι κάνετε, επομένως πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Τα ερωτικά σας παραμένουν σταθερά, πράγμα που ομολογουμένως είχατε μεγάλη ανάγκη αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως Μην τρελαίνεστε με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ελέγχετε, Αιγόκεροι. Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι δεν είστε θεοί και πως δεν εξαρτώνται τα πάντα από την καλή σας διάθεση. Ηρεμήστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Ο Δίας βελτιώνει τις ταραγμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά αφήνει τη διατήρησή τους πάνω σας.

Υδροχόος Η απογοήτευση από το τοπίο των ερωτικών μπορεί να είναι έντονη, αλλά το παιχνίδι παίζεται ακόμα. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας, Υδροχόοι, ειδικά αυτή τη στιγμή, που οι πλανήτες σας, σας δίνουν την ώθηση που έχετε ανάγκη για να προσεγγίσετε ένα μέχρι πρότινος απρόσιτο άτομο. Ίσως πρέπει να κόψετε τον αέρα κάποιων που πήραν ως δεδομένη την καλοσύνη σας.

Ιχθύς Το πρόσωπο που πολιορκούσατε σαν τρελοί, επιτέλους σας δείχνει τα σημάδια που περιμένατε για να κάνετε τη μεγάλη κίνηση. Προσοχή, κανείς δεν μπορεί να σας παράσχει εγγυήσεις επιτυχίας, Ιχθείς. Το ρίσκο είναι πάντα μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη. Ομαλότητα στα οικογενειακά, προσπαθήστε να πάτε με τα νερά του ασθενέστερου. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα