Διαψεύδει τον παράνομο δεσμό Ομπάμα- Μπιγιονσέ η Washington Post

Τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες διαψεύδει η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, αναφορικά με το φύλλο της Τρίτης, το οποίο μάλιστα σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ θα δημοσίευε τον παράνομο δεσμό που διατηρούν o Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την Μπιγιονσέ.

Η είδηση αυτή προκάλεσε σάλο στο Διαδίκτυο, ενώ φαίνεται πως ξεκίνησε από τον Γάλλο παπαράτσι, Πασκάλ Ροστέν, ο οποίος ανέφερε σε συνέντευξή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe

1, ότι την Τρίτη η Washington Post θα αποκαλύψει την κρυφή σχέση του Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σε λίγο στις ΗΠΑ θα συμβεί κάτι φοβερό. Αύριο θα μιλάει γι΄αυτό όλος ο κόσμος», μια «αποκάλυψη» που φιλοξένησε και το γαλλικό περιοδικό Glamour.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Γάλλος φωτογράφος, η Washington Post θα κάνει την αποκάλυψη αυτή, την ώρα που ο Ομπάμα θα υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, η κρυφή ερωτική σχέση του οποίου αποκαλύφθηκε πρόσφατα, προκαλώντας σκάνδαλο.

Η εκπρόσωπος της Washington Post, Κρις Κοράτι ωστόσο, δήλωσε ότι η πληροφορία «είναι απολύτως αναληθής».

Να σημειωθεί ότι η Μπιγιονσέ είναι φίλη της οικογένειας, καθώς είχε τραγουδήσει τόσο στην ορκωμοσία του Ομπάμα το 2009 και το 2013, όσο και στο πάρτι γενεθλίων της Μισέλ Ομπάμα.

Διαβάστε σχετικά: Παράνομη σχέση μεταξύ Ομπάμα και Μπιγιονσέ αποκαλύπτει αύριο η Washington Post!

The post Διαψεύδει τον παράνομο δεσμό Ομπάμα- Μπιγιονσέ η Washington Post appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα