Πήγε για αποτρίχωση και έφυγε με… εγκαύματα

Τον μπελά της βρήκε μια γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία πήγε σε ινστιτούτο ομορφιάς, προκειμένου να βελτιώσει την αισθητική της εικόνα και κατέληξε με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια και τα χέρια και μάλιστα σε μεγάλη έκταση.

Όπως κατήγγειλε στο cretalive.gr η άτυχη κοπέλα, την διαβεβαίωσαν ότι η μέθοδος αυτή που υπόσχεται μόνιμη αποτρίχωση, είναι απολύτως ασφαλής και τα αποτελέσματα θα ήταν εντυπωσιακά, ωστόσο τα πράγματα δεν είχαν

την επιθυμητή κατάληξη.

Όταν η κοπέλα έφυγε από το κέντρο αισθητικής είχε κόκκινα σημάδια τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια και όπως δήλωσε: «Στην αρχή δεν ανησύχησα αν και πονούσα, γιατί και την προηγούμενη φορά που μου είχαν εφαρμόσει την ίδια μέθοδο είχα κόκκινα σημαδάκια, τα οποία έφυγαν μετά από λίγες ημέρες. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα, όπως αντιλήφθηκα στην πορεία, ήταν πολύ διαφορετικά και σοβαρά».

Δύο μέρες μετά την θεραπεία παρατήρησε ότι τα σημάδια στα χέρια της άρχισαν να φουσκώνουν, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζε να πονάει, γι’ αυτό και αποφάσισε να πάει στο δερματολόγο.

«Μου είπε ότι θα πρέπει να ακολουθήσω θεραπεία για τέσσερις μήνες και να αποφεύγω τον ήλιο. Ίσως να μην φύγουν τελείως τα σημάδια. Ευτυχώς όπως μου είπε, που δεν εξέθεσα τα χέρια μου στον ήλιο, κάτι που θα μπορούσε να έχει συμβεί αν ήταν καλοκαίρι. Η ζημιά όπως μου είπε, τότε θα ήταν ανεπανόρθωτη», αναφέρει.

Όπως υποστήριξε δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του κέντρου, «Είμαι τόσο στενοχωρημένη και εκνευρισμένη με αυτό που μου συνέβη που ούτε να επικοινωνήσω μαζί τους θέλω, ούτε καν να περάσω έξω από την πόρτα τους», ωστόσο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου να ενημερωθούν για τους κινδύνους όσοι σκέφτονται ή υποβάλλονται σε τέτοιες θεραπείες, δηλώνοντας: «Δε λέω ότι δεν πρέπει να αποφασίσει κάποιος να βελτιώσει την εικόνα του, απλώς θα πρέπει να προσέχει που απευθύνεται και σε ποιον εμπιστεύεται την σωματική του ακεραιότητα».

The post Πήγε για αποτρίχωση και έφυγε με… εγκαύματα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα