Δεν ρίχνει την κυβέρνηση ο Παπανδρέου διαμηνύει στενός του συνεργάτης

Μία ακόμη απάντηση- και πάλι μέσω του γραφείου Τύπου του – έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στα περί πολιτικής σταθερότητας και του κινδύνου αστάθειας με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει στην Χαριλάου Τρικούπη ανάμεσα στον πρόεδρο, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην πρωθυπουργό.
Η ανακοίνωση αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά

υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο πρώην πρωθυπουργός έπραξε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει τη σταθερή πορεία της χώρας, όταν οι άλλοι με πρώτους εκείνους που είχαν την ευθύνη γιατί την οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής, ήταν είτε απόντες, είτε απέναντι και πάντως τότε, μόνον για την σταθερότητα της χώρας δεν ενδιαφέρονταν».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι « ο Γιώργος Παπανδρέου, θα μπορούσε, είτε πριν από την υπογραφή του προγράμματος προσαρμογής, είτε το καλοκαίρι του 2011, ακόμη και το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, χωρίς να υπολογίσει την ζημιά που θα έκανε στην πορεία της χώρας. Τότε που αντιμετώπιζε την δημαγωγία και τον λαϊκισμό της αντιπολίτευσης που κορυφωνόταν, μαζί και τα ΜΜΕ που μιλούσαν για κάθε τι άλλο εκτός από την ανάγκη σταθερότητας στη χώρα. Θα μπορούσε να το πράξει, αν σκεφτόταν την προσωπική του πορεία. Η σταθερότητα σήμερα διασφαλίζεται κάθε μέρα, από την αποφασιστικότητά μας να κατανοήσουμε τις πραγματικές αιτίες της κρίσης» καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

The post Δεν ρίχνει την κυβέρνηση ο Παπανδρέου διαμηνύει στενός του συνεργάτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα