Τρεις προφυλακισεις στο ηρακλειο για το κυκλωματων εκβιαστων...

21:52 10/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Δεκτή με χειροκροτήματα έγινε από τους συναδέλφους του δικηγόρου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ ...
στο Ηράκλειο της Κρήτης η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 80.000 ευρώ και την υποχρέωση της εμφάνισης να παρουσιάζεται σε
αστυνομικό τμήματα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Εκτός από τον δικηγόρο τη Δευτέρα απολογήθηκε και ο γεωπόνος, ο οποίος αν και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι συνήγοροι του δικηγόρου ανέφεραν ότι η σύλληψή του δεν συνιστά ενοχή, λέγοντας ότι έπραξε το καθήκον του στο πλαίσιο συγκεκριμένης εντολής που είχε λάβει από τον πελάτη του.

Το βράδυ της Κυριακής - και ύστερα από τις μαραθώνιες απολογίες τους - είχαν κριθεί προφυλακιστέοι δυο από τους άλλους τέσσερις κατηγορούμενους, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στους προφυλακισθέντες περιλαμβάνονται ο φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης και ο υπάλληλος της ΔΕΗ, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ για τον καθένα, καθώς και απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα.
Πηγή : cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα