Δεν είχε άδεια το υπαίθριο λούνα παρκ του Ελληνικού – Η δικογραφία αποκαλύπτει πως έγινε το ατύχημα (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Το υπαίθριο λούνα παρκ που λειτουργούσε στο Ελληνικό δεν είχε άδεια λειτουργίας αφού η εταιρεία είχε μισθώσει το χώρο αλλά δεν υπέβαλε ούτε αίτηση αλλά ούτε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά με αποτέλεσμα να λειτουργεί παράνομα.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία το λούνα παρκ δεν πληρούσε τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, αφού ούτε προστατευτικό δίχτυ υπήρχε, ούτε ο φονικός κύλινδρος ήταν δεμένος με ιμάντα ασφαλείας.

Σοκ προκαλούν ακόμα πιο «χοντρές» ελλείψεις αφού παρότι το λούνα παρκ ήταν κοντά

σε λεωφόρο δεν υπήρχε περίφραξη!

Εξαιτίας όλων αυτών των ελλείψεων αλλά και της ολιγωρία των αρμοδίων ένα 13χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε.

Με παρέμβαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκης ξεκίνησε η άμεση διενέργεια ελέγχου στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ώστε να εξεταστεί η νομιμότητα λειτουργίας του λούνα παρκ.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι τρεις συλληφθέντες υπάλληλοι του λούνα παρκ στους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες.

Δείτε το ΕΓΓΡΑΦΟ

The post Δεν είχε άδεια το υπαίθριο λούνα παρκ του Ελληνικού – Η δικογραφία αποκαλύπτει πως έγινε το ατύχημα (ΕΓΓΡΑΦΑ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα