Απίθανη ιστορία: Ο άστεγος Ρίτσαρντ Γκιρ και η Γαλλίδα τουρίστρια…

19:00 28/4/2014 - Πηγή: Aixmi

Aκόμα δεν μπορεί να πιστέψει μια Γαλλίδα τουρίστρια ότι ο ρακένδυτος άνθρωπος, στον οποίο έδωσε ένα κομμάτι πίτσα στη Νέα Υόρκη, ήταν ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκίρ που υποδύονταν έναν άστεγο για ταινία του Χόλιγουντ…

Η 42χρονη Καρίν Γκομπέ βγαίνοντας απο πιτσαρία στο Μανχάνταν, μαζί με τον άνδρα της και τον 15χρονο γιό τους, είδε έναν άστεγο που φορούσε μάλλινο σκούφο να ψάχνει για τροφή μέσα σε κάδους σκουπιδιών. Τον πλησίασε προσφέροντάς του τη

σακούλα που κρατούσε.

«Τι έχεις μέσα στην τσάντα;» τη ρώτησε αμέσως ο ηθοποιός.
Εκείνη του έδειξε το κομμάτι της πίτσας που είχε απομείνει απο το γεύμα με την οικογένειά της και του απάντησε με μισά γαλλικά, μισά αγγλικά:
«Λυπάμαι αλλά είναι κρύα».

Ο ηθοποιός, που μάλλον πρέπει να ήταν και πεινασμένος, πήρε την πίτσα ευχαριστώντας την τουρίστρια και άρχισε να τρώει το κομμάτι.

Η Γκομπέ έφυγε χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον διάσημο ηθοποιό που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Time out of Mind -ένα δράμα για κάτοικο της Νέας Υόρκης που χάνει το σπίτι του.
Κατάλαβε ότι ο άστεγος ήταν ο διάσημος ηθοποιός, δύο μέρες αργότερα, όταν άνοιξε τη New York Post και αναγνώρισε σε φωτογραφία τον εαυτό της, την ώρα που έδινε την πίτσα στον μεταμφιεσμένο – για τις ανάγκες του ρόλου - ηθοποιό.

«Ηταν μαγικό…δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτή η ιστορία είναι τρελή. Είναι αδιανόητο πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί ποτέ», δήλωσε στην εφημερίδα.

Τι είπε για τον Ριτσαρντ Γκιρ; Ότι είναι πολύ όμορφος από κοντά, ακόμα και στην ηλικία του!

Keywords
Τυχαία Θέματα