Η Beyonce θα κάνει λίφτινγκ; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο βιντεοκλίπ της σέξι τραγουδίστριας Beyonce με τίτλο «Pretty Hurts» συγκινεί με το μήνυμα που θέλει να περάσει σχετικά τις πιέσεις το να είναι η γυναίκα όμορφη. Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τα backstage.

Η 32χρονη και η διευθύντρια της εταιρίας βίντεο μουσικής, Μελίνα Ματσούκας, μίλησαν για το μήνυμα που κρύβεται πίσω από το τραγούδι, το οποίο επικεντρώνεται στις πιέσεις που δέχονται οι γυναίκες για εξωτερική ομορφιά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του βίντεο φαίνεται πώς η Beyonce

μετατρέπεται με κούκλα και παίρνει μέρος στα καλλιστεία.

«Η ιδέα του βίντεο είναι να δείξει τι πιστεύει η κοινωνία για την ομορφιά και το ότι αυτή δεν φέρνει την ευτυχία και δεν σε προχωρά στη ζωή», λέει η Μελίνα. Πρόσθεσε: «Αυτό που σου φέρνει την ευτυχία είναι να είσαι ο εαυτός σου».

Ακόμη η Beyonce που παρουσιάζεται κάποια στιγμή στο βίντεο με ένα απλό μπλουζάκι, είπε ότι «Ήθελα να κάνω το Pretty Hurts με την Μελίνα επειδή θα καταλάβαινε το μήνυμα».

Κάποια στιγμή η τραγουδίστρια εμφανίζεται με γραμμές στο πρόσωπό της σαν να προετοιμάζεται για χειρουργείο. Απευθυνόμενη στην κάμερα, λέει: «προσποιούμαι ότι θα κάνω λίφτινγκ και μπότοξ. Αυτό δείχνει την πίεση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες από την κοινωνία. Κάποια πράγμα που αντιμετωπίζουν νεαρές γυναίκες πραγματικά με συγκλονίζουν».

Η έμπνευση για το βιντεοκλίπ προήλθε από ένα βραβείο που πήρε η Beyonce σε μικρή ηλικία που βασιζόταν αποκλειστικά στην εξωτερική εμφάνιση. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια αυτό που μετράει είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη, η εσωτερική ομορφιά και η ουσία.

The post Η Beyonce θα κάνει λίφτινγκ; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα