Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Πέμπτη

Κριός Κρατήστε αισιόδοξη στάση απέναντι στον έρωτα, Κριοί, ακόμη κι αν οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Είναι σημαντικό να δείξετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ότι πιστεύετε στις προσπάθειές του και πως δεν τα παρατάτε με την πρώτη αναποδιά. Έχετε πολλά να δείτε ακόμα πριν βγάλετε συμπεράσματα για ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα.

Ταύρος Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με τις ελλείψεις σας και εστιάστε περισσότερο στα προτερήματά σας. Όσο κι αν σας αρέσει να ζείτε διαρκώς ένα

δράμα, υπάρχουν πρόσωπα γύρω σας που έχουν αρχίσει να κουράζονται από αυτή σας τη στάση. Ένα περιστατικό αυξάνει την ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά δεν πρέπει να του δώσετε το ελεύθερο να τις καθορίσει.

Δίδυμος Προσπαθήστε να δείτε από απόσταση την τρέχουσα κατάσταση των ερωτικών σας και θα βγάλετε ένα χρήσιμο και αντικειμενικό συμπέρασμα για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Ο εγωισμός και τα νεύρα έχουν θολώσει την κρίση σας. Ακολουθήστε τον δρόμο που χαράσσει ο Άρης σε ένα ζήτημα φιλίας. Πολλές φορές η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη .

Καρκίνος Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται αργά και με κόπο, Καρκίνοι. Μην έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας εκμυστηρευτούν ό, τι κρύβουν μέσα τους, απλώς επειδή η δική σας διάθεση είναι τέτοια. Δώστε στον καθένα τον χρόνο που χρειάζεται. Προσοχή στους Σκορπιούς και τους Ιχθείς σήμερα- δεν θα διστάσουν να σας κοντράρουν άγρια.

Λέων Η ανταμοιβή για την ευεργεσία που προσφέρατε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αργεί και αναμένεται να σας κατατάξει στο σημείο ακριβώς που επιθυμούσατε, στη συνείδησή του. Μην επαναπαυτείτε, όμως, στις δάφνες σας. Η Αφροδίτη μετατρέπει το φιλικό κλίμα σε ερωτικό, αλλά οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και οι προθέσεις ακόμα παρεξηγήσιμες.

Παρθένος Ήρθε η στιγμή να αναλάβετε κάθε ευθύνη για την ερωτική σας ζωή και με αυτή την προϋπόθεση, να την τραβήξετε στα άκρα. Μόνο εσείς μπορείτε να τεστάρετε αποτελεσματικά τις αντοχές σας, Παρθένοι κι αυτό είναι κάτι που έχετε ανάγκη. Οι διαφωνίες στο πλαίσιο της οικογένειας δεν είναι ανησυχητικές σ’ αυτή τη φάση.

Ζυγός Ο Κρόνος σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο που αρνηθήκατε πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα οι συνθήκες μεταξύ σας είναι διαφορετικές. Παραμερίστε την προκατάληψη και κάντε μια νέα προσπάθεια. Δώστε έμφαση σε θέματα υγείας- τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά αυτή την εποχή. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο βασίζεται στην προστασία σας.

Σκορπιός Μην αγνοείτε τα γεγονότα που εκτυλίσσονται μέσα στο σπίτι, Σκορπιοί. Ο κλήρος για τη διατήρηση των ισορροπιών πέφτει σε εσάς και η αρμονία της συμβίωσης εξαρτάται πλέον από τους χειρισμούς σας. Μην πιέζετε την κατάσταση στα ερωτικά- η άλλη πλευρά θέλει το χρόνο της για να κατασταλάξει. Προσποιηθείτε για λίγο τους αδιάφορους.

Τοξότης Η στασιμότητα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, Τοξότες, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται. Μετά τις συνεχείς ανακατατάξεις στα ερωτικά σας, η ρουτίνα μπορεί να αποβεί ευεργετική για τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε παρτίδες με Ζυγούς και Υδροχόους. Τα μυαλά σας απλώς δεν μπορούν να συναντηθούν τώρα.

Αιγόκερως Μην περιμένετε να εκτιμήσει κανείς τα χαρίσματά σας, αν δεν ενδιαφερθείτε πρώτοι εσείς να τα αναδείξετε. Δεν είναι ανάγκη να καταφύγετε σε υπερβολές, Αιγόκεροι, αλλά την ώθηση που σας δίνει η Αφροδίτη σε κοινωνικό επίπεδο, πρέπει να την εκμεταλλευτείτε άμεσα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που βλέπετε σπάνια.

Υδροχόος Κινδυνεύετε να βυθιστείτε πάλι στην παθητικότητα που σας διέκρινε πριν από κάποιο καιρό στον τομέα των ερωτικών κι αυτή η προοπτική δεν σας συμφέρει καθόλου. Πάρτε πρωτοβουλίες, κάντε κινήσεις και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Ίσως πρέπει τελικά να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που σας έκανε κακή πρώτη εντύπωση.

Ιχθύς Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε σε όλα με κάποιον για να μπορέσετε να συνυπάρξετε, Ιχθείς. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό προβάδισμα που σας δίνει ο Δίας και φερθείτε διπλωματικά για να προωθήσετε το συμφέρον σας. Σε πολύ καλή τροχιά τα ερωτικά σας- φαίνεται πως το τελεσίγραφο που δώσατε, αποδίδει τους καρπούς που επιζητούσατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα