Μποφίλιου: “Υπάρχουν πολύ περισσότεροι Έλληνες φασίστες από αυτούς που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή”

Η διάσημη καλλιτέχνις Νατάσα Μποφίλιου, παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα και δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις της. Άλλωστε φημίζεται για το πολιτικά της “πιστεύω”, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία της στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την προηγούμενη Τετάρτη.

Μάλιστα όλοι θυμόμαστε το αιχμηρό τιτίβισμα της, λίγες ώρες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η τραγουδίστρια τότε είχε ποστάρει

στον λογαριασμό της: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Η ίδια σήμερα μιλάει στο Βήμα και δηλώνει: «Αυτό το… δεν μπορώ να το προφέρω, έχει μπει στη Βουλή, υπάρχει ως πραγματικότητα. Έπειτα από όσα έχει κάνει, μόλις τώρα συνειδητοποιήσαμε τι συμβαίνει. Μετά την πολιτική δολοφονία. Ενώ πριν τι έκανε; Και δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγραψα. Πιστεύω ότι πολύ περισσότεροι Έλληνες είναι φασίστες από αυτούς που ψηφίζουν το συγκεκριμένο».

Ακόμη συμπλήρωσε: «Εύχομαι κάποιος να με πείσει ότι έκανα λάθος. Που πήγαν όλοι οι χουντικοί, όλοι οι βασιλικοί; Κλείστηκαν σε μια κοινωνία και στο να μη δηλώνουν τι είναι. Αυτό είναι μόλυνση. Η λύτρωση από αυτή τη μόλυνση είναι η τέχνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα