Ας δώσουμε μια ευκαιρία στον εαυτό μας…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ πω μερικά ονόματα, Θυμηθείτε: Φ. Γεννηματά, Α. Διαμαντοπούλου, Α. Αθανασιάδης, Γ. Πεταλωτής, Α. Λοβέρδος, Απ. Κακλαμάνης, Κ. Χατζηδάκης, Π. Καμμένος, Λ. Κανέλλη. Ολοι αυτοί έπεσαν θύματα επίθεσης από μέλη ακροδεξιών ομάδων ή αντιεξουσιαστών σε διάφορες πολιτικές εκδηλώσεις.

Τότε που γέμιζαν οι πλατείες με μούντζες προς το κοινοβούλιο και οι δρόμοι με κουκουλοφόρους και δεν μπορούσε να περάσει ουδείς.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ περάσει σχεδόν δύο χρόνια. Οι πλατείες που γέμιζαν έστειλαν εκπροσώπους εντός του κοινοβουλίου, αλλά τώρα χωρίς να το καταλάβουν όλοι αυτοί που καλλιεργούσαν το μίσος και την πόλωση, βρίσκουν μπροστά τους τα φαινόμενα που οι ίδιοι καλλιέργησαν. Τι να το κάνω εγώ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ή οι ΑΝΕΛ φωνάζουν και καταγγέλλουν και από την άλλη η Χρυσή Αυγή κάνει αυτά που κάνει; Τι να το κάνω που κανείς απ όλους αυτούς δεν έχει καταλάβει τι έσπειρε τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί αφήσαμε να αναπτυχθούν παρόμοια φαινόμενα.

ΤΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ που εκδηλώθηκαν οι επιθέσεις σε όλους τους παραπάνω, το αφήσαμε, δεν σκεφτήκαμε και πέρασε στα ψιλά. Το προσπεράσαμε. Λέγαμε, όχι όλοι ευτυχώς, ότι καλά τους κάνανε. Το ξέπλυνε η εκλογική διαδικασία με την οποία όλοι εμείς εκτονωθήκαμε και ξεχαστήκαμε. Τώρα που όλα αυτά επαναλαμβάνονται, όλοι αυτοί που έλεγαν «καλά τους κάνανε» τι λένε; Αλήθεια, πώς αισθάνονται όταν βλέπουν να κινδυνεύει η χώρα από τις ακρότητες; Γιατί θα το δούνε και θα το δούμε όλοι μας.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ηττηθεί στα συντρίμμια των οδομαχιών, θα βγούνε ξένοι πολιτικοί, παράγοντες, διεθνή δίκτυα, ανακοινώσεις ξένων οίκων και, τελικά, όλοι θα στοχεύουν τη χώρα. Με το ίδιο δάχτυλο που σκοτώνονται καθημερινά ψυχικά, οικονομικά και κοινωνικά αθώοι άνθρωποι, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλοι οι ξένοι θα μας δείχνουν με το δάχτυλο και πριν από οτιδήποτε άλλο θα μας καταδικάζουν άκριτα.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ζήσουμε τον πρόωρο θάνατο της χώρας. Ούτε φυσικά να εξασθενήσουμε όλοι μας πέφτοντας στην παγίδα εκείνων που θέλουν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος μας. Ας δώσουμε μια ευκαιρία εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα