Απροσεξίες, σε ανάδρομο Ερμή

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω και καμία ιδιαίτερη σχέση με τα ζώδια- ποτέ δεν είχα. Ως εκ τούτου, πλανητικά φαινόμενα του είδους «ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους» δεν μου λένε πολλά, λένε όμως σε διάφορους άλλους, όπως στον φίλο Πανόπουλο, ο οποίος παίζει στα δάχτυλα πλανήτες, ζώδια και πόσο οι κινήσεις τους επηρεάζουν καταστάσεις. Κατά τον Πανόπουλο, λοιπόν, ο ανάδρομος Ερμής γενικά είναι ένας κακός Ερμής που δημιουργεί πολλά προβλήματα στους ανθρώπους και στο διάστημα της επιρροής του (επί του προκειμένου ώς το τέλος Ιουνίου) καλόν είναι να προσέχει κανείς τις κινήσεις του – τι κάνει, τι λέει, τι επιδιώκει με αυτά που κάνει και λέει.

Τελευταία είναι πολύ «απρόσεκτος» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος. Παράδειγμα: μετείχε την Κυριακή σε αυτή τη μυστική σύσκεψη με τον πρόεδρο Φώτη, η οποία δεν ξέρουμε που έγινε, αλλά μικρή σημασία έχει ο τόπος. Σημασία έχει ότι έγινε και το αντικείμενο της ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Απροσεξία πρώτη: Μετέχεις σε μια τέτοια σύσκεψη. Σου ανακοινώνει ο πρόεδρος Αντώνης την πρόθεσή του να κλείσει την ΕΡΤ κι εσύ τι κάνεις (εφόσον, όπως λες, διαφώνησες;) Παίρνεις το μυστικό και πας σπίτι και πέφτεις για ύπνο.

Απροσεξία δεύτερη: Ξυπνάς το πρωί, κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το να γνωστοποιήσεις σε συνεργάτες, σε τρίτους στον Τύπο ενδεχομένως, ότι επέρχεται θύελλα και πως αυτό θα συμβεί παρά τη θέλησή σου.

Απροσεξία τρίτη: «Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα» Όχι γιατί σου έχει γίνει τρόπος ζωής, επειδή το τραγουδάς κάθε μέρα στο μπάνιο, αλλά γιατί σου ζήτησε ο πρόεδρος Αντώνης- φοβόταν μη μαθευτεί η μεγαλειώδης κίνηση.

Απροσεξία τέταρτη: Σε δίνει κανονικά το Μαξίμου ότι γνώριζες τις προθέσεις του προέδρου Αντώνη και, άρα, ο θόρυβος που κάνεις τώρα για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι για τα μάτια του κόσμου. Ούτε και τότε αντιδράς. «Διαρρέει» το Μέγαρο Μαξίμου τη σύσκεψη κι εσύ ακόμη το σκέφτεσαι. Και ώρες μετά το παραδέχεσαι ότι ναι, πήγες στη σύσκεψη, ναι , το θέμα ήταν η ΕΡΤ (και όχι κάποιο απόρρητο, εθνικό θέμα) και, ω ναι, διαφώνησες! Good wines, που λένε και στο χωριό μου…

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα