Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του δήμου Φυλής

Σε διαρκή αναταραχή και κινητοποιήσεις βρίσκεται ο δήμος Φυλής καθώς η δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Μπουραΐμη, μετά τους εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφώνου (Ξένιος) με τους οποίους έχει σπάσει κάθε ρεκόρ μη καταβολής μισθού παρότι η Δημοτική Επιχείρηση βρίσκεται υπό λύση και εκκαθάριση, έχει αφήσει απλήρωτο το σύνολο του προσωπικού του Δήμου.

Μάλιστα, παρά τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι η Δημοτική Αρχή αδυνατεί να δώσει λύση

και παρουσιάζει σαν μόνη δυνατότητα την καταβολή των ανταποδοτικών από τον ΕΔΣΝΑ για τον ΧΥΤΑ προκειμένου να αποπληρωθούν οι μισθοί των εργαζομένων… Κι αυτό την ώρα που είναι γνωστό σε όλους ότι η μισθοδοσία των εργαζομένων στους Δήμους καταβάλλεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελής Πόρους (ΚΑΠ) οι οποίοι έχουν αποδοθεί κανονικά στους Δήμους όλης της χώρας.

Όπως και να έχει η ταλαιπωρία των εργαζομένων δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα καθώς είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη αλλά ούτε εκεί ελήφθη κάποια ενθαρρυντική απόφαση καθώς το θέμα παραπέμφθηκε για την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου όπου και θα εξεταστεί το θέμα για το ύψος των αντισταθμιστικών που θα πρέπει να καταβάλλονται στον δήμο Φυλής.

Δ.Ι.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα