Ψάχνουν χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής στο εξωτερικό και στο… Ηρώδειο!

Του Γιάννη Ντάσκα

Διασυνδέσεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής με ναζιστικές οργανώσεις του εξωτερικού αναζητούν οι διωκτικές αρχές μεταξύ των άλλων και στις έγγραφες και ηλεκτρονικές επικοινωνίες τους και φυσικά αναζητούν τυχόν οικονομικές σχέσεις τους με το εξωτερικό.

Στις οικονομικές σχέσεις αναζητούν και χρηματοδότες άμεσα η έμμεσα από το εσωτερικό και ακολουθώντας την κίνηση των χρημάτων ελπίζουν ότι θα ρίξουν φως

και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στις πιθανές διασυνδέσεις τους και μέσω επιχειρηματιών της ξηράς και της… θάλασσας!

Στο σπίτι του βουλευτή Επικρατείας Παππά (αυτόν που δημοσιογράφοι μεγάλων Ομίλων χαιρετούσαν στις εκπομπές με πρωτοφανείς φράσεις όπως «ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ» βρήκαν φωτογραφίες του Χίτλερ,σβάστικες, όπλο και κράνη.

Ο Παππάς που κατά την έρευνα αναδεικνύεται σε υπαρχηγό του Μιχαλολιάκου ήταν η «πνευματική» έκφραση του ναζιστικού μορφώματος και μεταξύ άλλων είχε αναλάβει και τη διείσδυση στα ΜΜΕ και στον «πνευματικό-επιχειρηματικό κόσμο».

Τα είχε καταφέρει σε απίστευτο βαθμό και μια απλή έρευνα στις καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες του βγάζει λαβράκια εξωνημένα…

Ο Παππάς το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει θεαματικές εμφανίσεις στο Ηρώδειο και στην παράσταση «Μαντάμα Μπατερφλάϊ» είχε θέση στην πρώτη σειρά.Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε από το κάθισμά του και πήγε στην απέναντι πλευρά ανέβηκε στη δεύτερη σειρά και εκεί φιλήθηκε θερμά με ένα πασίγνωστο πρόσωπο του επιχειρηματικού(και εφοπλιστικού…)κόσμου.Ουδείς άλλος τον χαιρέτησε και είναι μια απάντηση στο ερώτημα “έγιναν ξαφνικά οι Έλληνες ναζιστές”;

Η επικοινωνιακή καταιγίδα υπέρ των ναζιστών και οι φράσεις «γεια σας κ. Παππά,την αγάπη μου» τις οποίες οι εισαγγελείς μπορούν να τις ακούσουν εάν ακούσουν απλά τις εκπομπές έφτασε το ναζιστικό μόρφωμα εκεί που βρέθηκε.

Η καταιγίδα δεν έγινε γιατί έτσι έτυχε αλλά έγινε γιατί ένας εσμός δεν πέτυχε ως τότε να πάρει αυτά που ήθελε παράνομα και ανήθικα από τους πολιτικούς λόγω -κυρίως- των αλλαγών που επέβαλε στη λειτουργία η τρόικα και όχι γιατί το «σύστημα» ξαφνικά έγινε νόμιμο και ηθικό…

Η κλεπτοκρατία συνεχίζει τη δράση της παγκόσμια και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο πλούτος αντί να απλώνεται σε περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως μαζεύεται σε λιγότερους από όσο ήταν πριν 10 χρόνια.

Η ιδιότυπη δικτατορία του πλούτου προκαλεί αντανακλαστικά την αντίδραση πολιτών με προσφυγή σε αντίπαλο δέος,χωρίς να αντιλαμβάνονται τις δραματικές συνέπειες.

Αυτό φαίνεται καθαρά στην Αυστρία ,η οποία δεν έχει οικονομικά προβλήματα αλλά το ναζιστικό κόμμα,υπό πολύ ηπιώτερο έστω μανδύα πήρε πάνω από 20%.

Φυσικά θα αλλάξουν τα πράγματα αν θα δώσουν στους πολίτες παιδεία και πληροφόρηση ώστε να αντιληφθούν ότι πρέπει να στρίψουν την πλάτη τους όταν τους καλέσουν να διαλέξουν τη Σκύλλα η τη Χάρυβδη και να επιβάλλουν τη δημοκρατία.

Η δήθεν ευκαιρία που θα δώσουν αυτά τα μορφώματα στους πολίτες φαίνεται από το γεγονός ότι ο Μιχαλολιάκος δίνει την αρχηγία στη… σύζυγό του και έχει έτοιμο καταστατικό το οποίο κατοχυρώνει την «οικογενειακή επιχείρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα