«Απλά κάνω τη δουλειά μου» είπε ο νευροχειρουργός που περπάτησε πέντε ώρες για να σώσει ασθενή

Ο Δρ. Zenko Hrynkiw ζει στο Birmingham και δουλεύει στο Trinity Medical Center ως ο μοναδικός ν ευροχειρουργός. Το πρωί της Τρίτης ειδοποιήθηκε από το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου για ένα επείγον περιστατικό.
Αν και στην περιοχή επικρατούσε χιονοθύελλα ο Hrynkiw επιχείρησε να φτάσει στο νοσοκομείο οδηγώντας αλλά η κατάσταση που επικρατούσε, γράφει η Huffington Post, δεν του επέτρεψε να φτάσει μακριά.
Το νοσοκομείο με τη

συνδρομή τω τοπικών αρχών αναζήτησαν εναλλακτικό μέσο μεταφοράς αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Τότε ο Davis, υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο του τηλεφώνησε ξανά.

«΄Ερχομαι με τα πόδια» είπε ο Δρ. Zenko Hrynkiw, ο οποίος χρειάστηκε περίπου πέντε ώρες για να φτάσει στο νοσοκομείο.
Ο ασθενής είχε ήδη περάσει την απαραίτητη προετοιμασία για να γίνει η επέμβαση. Ο Hyrnkiw μίλησε με την οικογένειά του και μπήκε στο χειρουργείο. Η απόσταση που διάνυσε μέσα στη χιονοθύελλα ήταν 10 χιλιόμετρα.

«Αν δεν είχε μπει στο χειρουργείο, ο ασθενής θα είχε πεθάνει, αυτό είναι το πιθανότερο», τόνισε ο Davis, σημειώνοντας πως η συμπεριφορά και η ανταπόκριση του Hyrnkiw δεν τον εξέπληξε.

«Είναι εδώ περίπου 330 ημέρες το χρόνο, είναι αφοσιωμένος», συνέχισε ο Davis. «Πριν αρχίσουμε την επέμβαση του είπα: «είσαι καλός άνθρωπος». «Απλά κάνω τη δουλειά μου» μου απάντησε»

The post «Απλά κάνω τη δουλειά μου» είπε ο νευροχειρουργός που περπάτησε πέντε ώρες για να σώσει ασθενή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα