Απαντήσεις Δένδια για το «χτύπημα» κατά του Γερμανού πρέσβη – «Δεν πορευόμαστε στα τυφλά»

«Η ΕΛΑΣ δεν πορεύεται στα τυφλά», τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στα χτυπήματα κατά του πρέσβη της Γερμανίας.

«Αιχμηρός» στις δηλώσεις του για τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη

Ο κ. Δένδιας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», δήλωσε πως το ίδιο ισχύει και με άλλες υποθέσεις, που επίσης διερευνώνται, σπεύδοντας, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι «από το σημείο αυτό μέχρι να σχηματιστεί δικογραφία, η απόσταση είναι τεράστια».

Σε δηλώσεις του σχετικά με τον καταζητούμενο Νίκο

Μαζιώτη, ο κ. Δένδιας εμφανίστηκε αιχμηρός: «Θα πρέπει να διερωτηθούμε», είπε, «ως Πολιτεία και ως κοινωνία πώς φτάσαμε στο σημείο στο σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης να υποπίπτει σε τέτοιας κολοσσιαίας σημασίας παράλειψη στο παρελθόν, να αφήνεται, δηλαδή, ελεύθερος επικίνδυνος τρομοκράτης λόγω παρέλευσης 18μηνου και να μην έχει υπάρξει οποιαδήποτε συνέπεια σε όσους τυχόν ευθύνονται για το συγκεκριμένο γεγονός».

Τέλος, υπήρξε σαφής όσον αφορά τις σχέσεις της τρομοκρατίας με το κοινό πολιτικό έγκλημα. «Μία σειρά από ενδείξεις αποκαλύπτει, δυστυχώς, ότι υπάρχει ώσμωση», σημείωσε.

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com/Panayiotis Tzamaros

The post Απαντήσεις Δένδια για το «χτύπημα» κατά του Γερμανού πρέσβη – «Δεν πορευόμαστε στα τυφλά» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα