Ανήρτησε φωτογραφία με την κόρη του στο Facebook και μετά τη σκότωσε για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του

Αφού ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με την 19 μηνών κόρη του, Μία, ο 22χρονος Μέρικ ΜακΚόι από το Κολοράντο την πυροβόλησε θανάσιμα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του, για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του, Κιμ Φανταβόνγκσα.

«Σε είχα προειδοποιήσει ότι δε μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα. Νόμιζες ότι αστειευόμουν. Όμως, σοβαρολογώ. Τώρα εγώ και η κόρη μας, Μία, θα είμαστε μακριά. Μην κρίνεις την πράξη μου, δεν είχα επιλογή», ήταν το κείμενο που συνόδευε φωτογραφία που ανήρτησε στο

Facebook, στην οποία απεικονίζεται με το μικρό κοριτσάκι.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο άνδρας είχε επισκεφθεί τη γυναίκα στο σπίτι της και εκεί προκλήθηκε ένταση ανάμεσά τους. Την ώρα που η μητέρα της Μία επιχείρησε να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα, καλώντας την αστυνομία και λέγοντας πως ο άνδρας βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι με την κόρη, ο ΜακΚόι βρήκε την ευκαιρία να προβεί στην τρομερή αυτή πράξη.

Οι άνδρες των τοπικών αρχών έσπευσαν, αλλά ήταν πλέον αργά για το 19 μηνών παιδί, το οποίο βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος με τον άνδρα δίπλα της που βρέθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Κιμ Φανταβόνγκσα είχε ζητήσει την επιβολή περιοριστικών μέτρων, καθώς ο ΜακΚόι είχε ασκήσει βία εναντίον της στο παρελθόν.

The post Ανήρτησε φωτογραφία με την κόρη του στο Facebook και μετά τη σκότωσε για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα