Αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις

Αυξημένη υγρασία και παροδικές νεφώσεις θα επικρατήσουν σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη

να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου προβλέπονται μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί άνεμοι, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

The post Αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα