Ραχήλ Μακρή: Δεκανίκι της ΝΔ η Χρυσή Αυγή – Δέχομαι πόλεμο από μια μικρή κλίκα βουλευτών

Για την κόντρα της με τον Πέτρο Τατσόπουλο, τις σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πόλεμο που της γίνεται εντός ΑΝΕΛ, αλλά και από τη Νέα Δημοκρατία μίλησε η βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Χτύπησε πάλι η Ραχήλ Μακρή

Μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία» χαρακτήρισε «ανίκανο» τον Πέτρο Τατσόπουλο και τόνισε πως τσάμπα τον πληρώνουμε, ενώ τόνισε με νόημα «Εγώ τον είπα βλάκα αλλά δεν το κατάλαβε, νόμισε ότι

τον είπα ηλίθιο. Είναι διαφορετικό. Αλλά είναι τόσο βλάκας που δεν μπορεί ούτε το δοκίμιο περί Βλακείας να διαβάσει!».

Επισήμανε ότι δεν της έχει γίνει πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επανέλαβε ότι θα βρεθεί λύση με το ζήτημα της ανεξαρτητοποίησής της.

«Εγώ είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη, πολύ παλαιότερη από αυτούς που με πολεμάνε… Δέχομαι πόλεμο από κάποιους μέσα στη Βουλή και αυτό δεν το ανέχομαι. Το θέμα είναι ανοιχτό. Υπάρχει μια μικρή κλίκα βουλευτών που εμποδίζει τη λειτουργία και άλλων βουλευτών μας, όχι μόνον εμένα. Ειδικά μετά την ανάληψη της γραμματείας από τον κ. Γιοβανόπουλο, ο οποίος θεώρησε ότι μπορεί να καταπατά δικαιώματα βουλευτών, να μην ενημερώνει, να αποκλείει και άλλα πολλά. Εγώ αυτά δεν τα δέχομαι. Βλέπω ένα μίσος προς εμένα. Αλλοι λένε ότι πρέπει να διαγραφώ, όπως ο κ. Δενδρής, που με αποκάλεσε σκουλήκι που πρέπει να με πατήσουν! Δεν ξέρω το λόγο. Εγώ ως τομεάρχης ανάπτυξης εκφράζω το κίνημα και τους πολίτες που με στηρίζουν » είπε με νόημα η κυρία Μακρή.

Επιβεβαίωσε πάντως ότι υπάρχει θέμα ανεξαρτητοποίησής της από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά όχι από το κόμμα.

Χαρακτήρισε ακόμη φίλη της την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ είναι ένα φασιστικό κόμμα και χρησιμοποιεί την Χρυσή Αυγή ως δεκανίκι.

«Η Χ.Α. είναι το δεκανίκι τους. Οταν καταρρεύσουν και διαλύσει τη Ν.Δ. ο Σαμαράς, να έχουν ένα μαξιλάρι…» αναφέρει η Ραχήλ Μακρή.

The post Ραχήλ Μακρή: Δεκανίκι της ΝΔ η Χρυσή Αυγή – Δέχομαι πόλεμο από μια μικρή κλίκα βουλευτών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα