Αιματηρή συμπλοκή στο Κερατσίνι – Νεκρός ένας 34χρονος

Μείζον πολιτικό ζήτημα φαίνεται να δημιουργείται από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου έξω από καφετέρια στο Κερατσίνι επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Αν και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης, αρνείται κάθε συμμετοχή μελών του κόμματός στο συμβάν, μαρτυρίες κατοίκων, ο δήμαρχος του Κερατσινίου , συνδικαλιστικοί και τα κόμματα της Αριστεράς μιλούν για συμμορία 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα

με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας 34χρονος άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 45χρονο αρχικά για το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια όμως ο καυγάς επεκτάθηκε και στα πολιτικά και τότε ο 45χρονος μαχαίρωσε τον 34χρονο στο στήθος.

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος ανήκει στον χώρο της Αριστεράς και ο δράστης στην Χρυσή Αυγή.

Γνωστός λόγω της ενασχόλησής του με τη μουσική ο 34χρονος

Όπως έγινε γνωστό, ο Π. Φύσσας ανήκε στον χώρο της Αριστεράς και ο δράστης στην Χρυσή Αυγή.

Τον τελευταίο καιρό λόγω της ενασχόλησής του με τη μουσική δεν ήταν ενεργό μέλος.

Το θύμα ήταν γνωστό ως Killah P και ασχολούνταν με τη ραπ μουσική. Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη δολοφονία του 34χρονου

«Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο-χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη. Ο φασισμός θα τσακιστεί».

Κασιδιάρης: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το φονικό στο Κερατσίνι

Την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής στο φονικό στο Κερατσίνι διαψεύδει ο εκπροσώπου της Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν… Ασφαλώς και δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής», δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Κασιδιάρης.

«Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου», υποστήριξε.

Δήμαρχος Κερατσινίου: Μου είπαν ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής (BINTEO)

Ο δήμαρχος Κερατσινίου, Λούκας Τζάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι πληροφορήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης το τραγικό περιστατικό καθώς και ότι πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής.

Συνδικάτα του Πειραιά: «Φασίστες» και εγκληματίες» που πρέπει να απομονωθούν

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν σωματεία και τα συνδικάτα του Πειραιά, για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι, στην οποία γίνεται λόγος για «εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

«Καταγγέλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής, χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην βάρβαρη πολιτική.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει την δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και την σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα