Αιχμές Κωνσταντοπούλου για την αντίδραση Δένδια για το θέμα των παρακολουθήσεων

Στο θέμα των παρακολουθήσεων και στην αντίδραση της κυβέρνησης και του Νίκου Δένδια αναφέρθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το ζητούμενο είναι λίγο ευρύτερο. Το ζητούμενο είναι για ποιο λόγο οι κυβερνητικοί βουλευτές στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας εδώ και 1 χρόνο που ζητούμε να κληθεί ο επικεφαλής της ΕΥΠ ο κ. Δραβίλλας ουσιαστικά μπλοκάρουν την κλήτευση αυτή. Χθες το ξαναθέσαμε,

ζητήσαμε ξανά να κληθεί ο επικεφαλής της ΕΥΠ και πάλι η αίσθηση ήταν, μολονότι δεν προβλήθηκε ευθεία αντίθεση, ότι παραπέμφθηκε στις ελληνικές καλένδες η κλήτευσή του. Κι αυτό μολονότι η ΕΥΠ είναι με νόμο υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο και υπό τον έλεγχο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Real fm.

Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο σκέλος είναι για ποιο λόγο η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν όλο αυτόν τον καιρό τηρώντας στάση εφεκτική και για ποιο λόγο θίγεται για λογαριασμό των παρακολουθητών ο κ. Δένδιας. Η αντίδραση της κυβέρνησης και ειδικώς η αντίδραση του κ. Δένδια είναι ανεξήγητη όταν υπάρχει η εμπειρία της κυβέρνησης Καραμανλή όπου είχαν τεθεί σε παρακολούθηση – η οποία αγγίζει ποινικά την κατασκοπεία- τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

The post Αιχμές Κωνσταντοπούλου για την αντίδραση Δένδια για το θέμα των παρακολουθήσεων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα